FILME

Numai tată să nu fii! – sezonul 2

Numai tată să nu fii!, serialul inspirat de pelicula cu același titlu, revine la Diva Universal cu un nou sezon, al doilea, în premieră la Diva Universal începând de luni, 4 februarie 2013, ora 21:00. Producția Universal Media Studios/Imagine Television ne prezintă suișurile și coborâșurile membrilor familiei Braverman, o familie largă, colorată și imperfectă.

Sarah Braverman (Lauren Graham, „Gilmore Girls”), o mamă singură cu dificultăți financiare, se mută din apartamentul ei din Fresno, împreună cu cei doi copii, Amber (Mae Whitman, „In Treatment”) și Drew (Miles Heizer, „ER”), în casa părintească din Berkeley, pentru a fi mai aproape de familie. Acasă, Sarah este întâmpinată de încăpățânatul său tată, Zeek (Craig T. Nelson, „Family Stone”, „Coach”), și de puternica ei mamă, Camille (Bonnie Bedelia, „Heart Like a Wheel”), un cuplu cu probleme în căsnicie, pe care le țin, însă, ascunse. Între timp, Julia (Erika Christensen, „Traffic”), sora lui Sarah, complet diferită de ea, este avocat de succes într-o corporație. Ea se străduiește să îmbine cariera cu îndatoririle de mamă, alături de Joel (Sam Jaeger, „Eli Stone”), soțul ei care stă acasă.

Speriat de orice angajament, Crosby (Dax Shepard, „Baby Mama”), fratele mai mic al lui Sarah, trebuie, deodată, să-și asume responsabilități de adult și să-și reevalueze prioritățile când o veche dragoste, Jasmine (Joy Bryant „Antwone Fisher”), reapare. De asemenea, mai este și Adam (Peter Krause, „Six Feet Under”), cel mai mare dintre frații Braverman, care trebuie să renunțe la așteptările preconcepute legate de cum ar arăta o familie „normală”, când soția sa, Kristina (Monica Potter, „Trust Me”), și fiica lor adolescentă, Haddie (Sarah Ramos, „American Dreams”), află că excentricul lor fiu și fratele mai mic al lui Haddie, Max (Max Burkholder, „Brother and Sisters”), este diagnosticat cu Sindromul Asperger.

Numai tata sa nu fii
Numai tata sa nu fii

În cel de al doilea sezon al serialului, care începe la Diva Universal luni, 4 februarie, la ora 21:00, Adam este copleșit de nevoile familiei și de cerințele din ce în ce mai numeroase ale șefului său, Gordon Flint. De asemenea, îi va oferi lui Sarah posibilitatea de a face un stagiu la T&S Footwear. Amber începe să petreacă din ce în ce mai mult timp cu noua ei prietenă, Kelsey, ceea ce o face pe Sarah geloasă. Mike, colegul lui Sarah (interpretat de Kevin Alejandro), îi dă un sfat legat de această situație. Julia insistă ca ea și Joel să mai aibă un copil, iar Adam face mari eforturi în relația sa cu Max. În pragul unei crize financiare, Adam va trebui să ia o decizie importantă, care va afecta viitorul companiei, iar Jasmine și Crosby îi vor spune lui Jabbar planurile lor de viitor, iar acesta va avea o reacție surprinzătoare.

Deși frații și surorile au fiecare viețile lor, poate că familia este ceea ce au nevoie pentru a se ajuta unii pe alții să aranjeze piesele unui puzzle și să se concentreze asupra problemelor de zi cu zi, cărora familiile trebuie să le facă față atunci când au copii de crescut și o iau mereu de la capăt.

Numai tata sa nu fii
Numai tata sa nu fii

Actori invitați în sezonul 2: William Baldwin

Richard Dreyfuss (Red)

John Corbett (United States of Tara)

Minka Kelly

Tom Amandes (Everwood)

Jason Ritter (The Event)

Michael B. Jordan (Friday Night Lights)

Michael Emerson (Lost)

Zosia Mamet

Kevin Alejandro

Producători executiv sunt premiații cu Oscar Ron Howard și Brian Grazer (A Beautiful Mind, Frost/Nixon), Jason Katims (Friday Night Lights) – care a scris episodul pilot – și David Nevins (Friday Night Lights, Arrested Development). Thomas Schlamme (The West Wing) este regizor și producător executiv al episodului pilot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *