Stiri

Numai joburi de la 1000 euro in sus

Agentia de comunicare in social media Prodigy° si www.balaur.ro lanseaza astazi, 13 august 2009, site-ul 1000eu.ro, singurul agregator de anunturi premium de angajare pentru utilizatorii ce cauta joburi de specialitate sau functii de manageri, platite cu cel putin 1000 de euro.

1000eu.ro foloseste platforma www.balaur.ro, ce aduna ofertele de locuri de munca de pe 14 cele mai importante site-uri de profil din Romania si culege informatii suplimentare despre ele. Platforma poate servi anunţurile ordonate după criteriile de căutare specificate de utilizator, cuvinte cheie ce descriu: jobul, salarizarea dorita, localitatea, angajatorul şi altele.

“Ideea acestui proiect a aparut anul trecut cand era o criza de oameni si aceasta pozitionare premium putea sa atraga atentia. A venit criza si am amanat ideea, insa mi-am dat seama ca acum poate fi mai util ca oricand. Piata de munca din Romania ofera inca numeroase oportunitati de dezvoltare, iar noile canale de comunicare isi vor dovedi eficienta asupra traditionalelor website-uri cu anunturi de angajare. O prima dovada a acestui fapt – acum, la momentul lansarii, site-ul 1000eu.ro contine deja aproximativ 260 anunturi active cu salarii peste 1000 euro”, sustine Cristian Manafu, Senior Partner in cadrul Prodigy°.

Cei interesati de cautari mai complexe(ex: indiferent de informatiile dorite despre salarizare) sunt directionati catre pagini relevante de pe www.balaur.ro.

“In medie, romanii isi cauta joburi pe 1-2 site-uri insa in ultimii ani au aparut zeci de site-uri care ofera oportunitati de angajare. www.balaur.ro te ajuta sa cauti prin toate deodata si te scuteste de miile de anunturi expirate sau duplicate. Este din ce in ce mai util sa ai acces la toate joburile intr-un singur site.” afirma Silviu Ganceanu, cofondator www.balaur.ro.

Pentru a vizualiza anunturi de angajare cu salarii premium vizitati www.1000eu.ro.

***

Prodigy° este o companie de consultanta in social media fondata in 2008 de catre Cristian Manafu, fost jurnalist in presa de afaceri si actualmente partener in Evensys, cel mai dinamic organizator de evenimente de business din Romania.

www.balaur.ro este cel mai complex si complet motor de cautare de joburi din Romania. Site-ul este dezvoltat de o echipa de 3 tineri antrepenori (Cristian Strat, Silviu Ganceanu, Mircea Pasoi) ce au acumulat experienta ca ingineri software la Google si Microsoft. Totodata, cei trei trei au castigat medalii de aur reprezentand Romania la olimpiadele internationale de informatica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *