Despre copii

Noul WWW.CARTOONNETWORK.RO trimite copiii in cea mai tare tabara a verii!

Cartoon Network, postul TV pentru copii numarul 1 in Romania*, si-a relansat site-ul! www.cartoonnetwork.ro are o grafica speciala, continut nou-nout, jocuri sicel mai important orice copil ii poate crea PROPRIA PAGINA ! Noul site va tine pasul cu imaginatia tot mai bogata a copiilor – public din ce in ce mai exigent, care vrea sa afle si ce ascund personajele preferate dincolo de ecranul televizorului.

Tot, dar absolut tot ce si-ar putea dori un copil de la un astfel de site se regaseste pe www.cartoonnetwork.ro. Printre cele mai importante noutati se numara:

Un nou sistem de control al informatiilor:
Permite actualizarea rapida a site-ului si o localizare mai buna a informatiilor. Cartoon Network isi propune prin intermediul site-ului romanesc – sa fie cat se poate de aproape de copii si sa comunice direct cu ei.
Ghid TV
Este o noua optiune care permite copiilor si parintilor sa vada programul Cartoon Network.
Un design fresh si dinamic
Prin intermediul tehnologiei WEB 2.0, copiii se vor bucura de elemente de design cu care nu s-au mai intalnit pana acum.

Mai mult: FIECARE COPIL POATE AVEA PAGINA PERSONALIZATA!
Surpriza surprizelor ! Noul site www.cartoonnetwork.ro permite tuturor utilizatorilor sa-si creeze o pagina personalizata, numita CN-ul meu. Poti incarca o fotografie cu tine, poti allege un wallpaper, iti poti invita prietenii, intri in concursuri, te joci tot felul de super-jocuri, strangi monede si trofee, afli o multime de informatii despre eroii Cartoon Network si desigur gasesti multe, multe surprize!

Si nu in ultimul rand, ORICE COPIL SE POATE INSCRIE IN CURSA PENTRU O TABARA FANTASTICA!
Noul site www.cartoonnetwork.ro ofera tuturor copiilor posibilitatea de a participa la concursul verii, al carui premiu este un loc in Tabara de la Suncuius, in perioada 15-21 august. Aventura, concursuri, distractie si premii ii asteapta pe cei mai indrazneti dintre copii!

Avertisment! dragi copii si parinti: A NU SE APASA butonul pe care scrie NU ATINGE! Caci altfel

*Cartoon Network este canalul pentru copii nr.1 n Romania – dintre canalele care se adreseaza copiilor cu varste intre 4 i 15 ani – conform studiului de audienta realizat de GfK Romania pentru perioada 1 ianuarie 22 iunie 2009.

http://www.cartoonnetwork.ro

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *