AUTO

Noul Logan are design spre Laguna

Loganul NouLa scurt timp dupa Sandero se anunta si o noua versiune de Logan Sedan, spune Automarket. Poza nu este reala, ci o prelucrare dupa imaginile spion care pot fi vazute pe site. Stirea vine de pe WorldCarFans, finlandezii anuntand ca Dacia si Renault pregatesc un facelift pentru varianta sedan a deja celebrului Logan.

S-ar parea ca francezii vor sa faca uitat designul nereusit al modelului romanesc, care a fost adeseori asemanat cu o “cutie de pantofi”, ultima oara chiar de un oficial Renault din Brazilia.

Potrivit finlandezilor, viitorul sedan Dacia va imprumuta liniile actualului Sandero lansat in Brazilia, care s-a bucurat deja de o primire buna. In plus se pare ca designul ar fi ultimul lucru care impiedca Renault sa vanda si mai bine modelul Logan pe pietele extraeuropene, publicul declarandu-se rezervat in ceea ce priveste formele actualului model.

Prelucrarea digitala a celor de la WorldCarFans precum si fotografiile spion incearca sa atraga atentia asupra similaritatilor existente intre viitorul Logan sedan si Sandero, sau viitorul Logan hatchback de la noi, prezentat zilele trecute. Desi finlandezii s-au gandit ca Logan va imprumuta aspectul posterior al vechii Laguna, este foarte posibil ca Renault si Dacia sa ramana la vechea forma a portbagajului, putin restilizata.

Mai departe pe Automarket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *