AUTO, LifeStyle

Noul Crafter lansat la Focsani cu muzica, baloane si artificii

autoutilitara crafter Autoutilitara Crafter a fost lansata la Focsani, joi seara, intr-un spectacol de sunet si culoare, in prezenta a zeci de invitati din mediul de afaceri si nu numai.

Intr-o conferinta de presa, directorul de vinzari al firmei, Dan Dumitriu, si directorul de marketing, Dan Stefan, au prezentat noua autoutilitara si performantele acesteia. Acestia au subliniat ca echiparea standard a noului Crafter include inchidere centralizata cu telecomanda si geamuri actionate electric. Spatiile de depozitare sint exemplar realizate: compartimente cu deschideri ample si spatii speciale pentru sticle, torpedoul generos ca si spatiile de depozitare situate deasupra parbrizului. “Noul VW Crafter se diferentiaza de concurenta transportatorilor de 3,5 tone. Patru linii orizontale ce au fost trasate in V-ul pronuntat al grilei radiatorului amplifica mesajul de forta”, spun producatorii. Iar blocurile optice mari cu faruri duble verticale intaresc noua identitate vizuala a modelui Crafter.

Crafter este disponibil in trei versiuni de ampatament – 3250, 3665 si 4325 mm si un nou model cu consola lungita pentru varianta Furgon. Acoperisul este si el disponibil in trei variante: normal, inalt si suprainaltat, oferind o inaltime maxima de incarcare de la podea la acoperis de 2140 mm. Volumul compartimentului de incarcare variaza acum de 7.5 la 17 mc, depasind modelul predecesor. Nu numai confortul este la un nivel ridicat, ci si siguranta.

Ampatamnetele lungi si acartamentul marit asociate cu directia precisa formeaza o baza excelenta pentru un autovehicul de o siguranta exempara in rulare. Frinarea este asigurata de un puternic sistem ce actioneaza rotile si este asistata de o serie de sisteme electronice.

Lansarea noului Crafter a fost intretinuta de un spectacol organziat de Admedia Consulta, partenerul firmei Scorpion. Formatia Senzor a incinat pe cei prezenti cu un recital, incheiat cu un frumos foc de artificii. Show-ul a fost asigurat si de
citeva domnisoare dragute care au impartit balonase si au pozat cu invitatii linga noul model VW Crafter.

Invitatii au plecat acasa cu o amintire color de la lansarea Crafterului, lucru intrat in obisnuinta celor de la Scorpion, care au realizat o actiune similara si in urma cu citeva saptamini, la lansarea noului Touareg.

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.

Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:

– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,

– propuneri avantajoase de finantare,

– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi

– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.23 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 şi sâmbăta intre orele 8-13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *