LifeStyle

Noul CEO al AVE România: “Pentru 2008 țintim o creștere de 300% a afacerilor din România”

Începând cu data de 1 ianuarie 2008, Cristina Bogdan a fost numită în funcția de CEO al AVE România, urmând să coordoneze operațiunile companiei din România alături de domnul Jens Winterberg.

 

Din noua funcție, Cristina Bogdan se va dedica dezvoltării ofertei de servicii AVE pe piața locală și extinderii portofoliului de clienți ai grupului. Ținta companiei pentru 2008 este obținerea unei cifre de afaceri de 6,6 milioane de euro pe piața locală, comparativ cu 2,2 milioane de euro cât a raportat compania la finalul anului 2007.

 

Creșterea cifrei de afaceri anul acesta va fi influențată de extinderea portofoliului de clienți, compania propunându-și, în acest sens, ca la finalul anului să deservească 400.000 de clienți persoane fizice și 5.000 de clienți comerciali. La finalul anului 2007, AVE România avea în portofoliu aproximativ 200.000 clienți persoane fizice și 4.200 de clienți comerciali și industriali.

 

Printre planurile companiei de anul acesta se numără și extinderea activităților în orașele importante ale țării precum Cluj-Napoca, Iași și București.

 

“Obiectivele noastre pentru anul acesta sunt foarte ambițioase pe piața locală. Ne propunem să ne extindem serviciile în unele dintre cele mai importante orașe ale țării precum București, Cluj-Napoca sau Iași și ne așteptăm la o triplare a cifrei de afaceri pe piața locală,” declară Cristina Bogdan, noul CEO al AVE România.    

 

 

La nivel internațional, Grupul AVE a raportat la finalul anului 2007 o cifră de afaceri de 295,3 milioane euro, iar pentru anul acesta vizează o valoare de 312 milioane euro. Grupul este prezent pe piețele din Europa precum Cehia (Praga și Usti nad Labem), Ungaria (Tatabanya, Miskolc, Debrecen) sau România (Hargita, Odorheiu Secuiesc).

 

 

 AVE în România:

Acum aproximativ un an şi jumătate, Grupul AVE – o filială 100 % a companiei energetice din Austria Superioară, Energie AG – a făcut primul pas pe piaţa din România prin preluarea unei firmei de salubritate locale. La începutul anului 2007 a urmat înfiinţarea sediului central AVE Waste Management Romania SRL, în Bucureşti. Între timp AVE organizează în România, cu ajutorul a 166 de angajaţi gestionarea deşeurilor menajere pentru aproximativ 200.000 de locuitori şi asigură servicii pentru aproximativ 4200 de clienţi din industrie şi comerţ.

 

 

Despre AVE:

 

În domeniul gestionării deşeurilor, Energie AG acţionează în Austria şi în statele membre CEE sub marca AVE. Acum 3 ani AVE a reuşit să intre pe piaţa internaţională prin preluarea activităţilor RWE în Cehia şi Ungaria. AVE este momentan printre primele grupuri de firme active în domeniul gestionării deşeurilor din Europa Centrală şi de Est, cu o cifră de afaceri de aproximativ 280 de milioane euro şi 3500 de angajaţi în aproximativ 100 de sedii din Austria, Cehia, Ungaria, sudul Germaniei, România, Slovacia şi Ucraina. Compania gestionează peste 3 milioane tone de deşeuri anual. Datorită celor două instalaţii de valorificare termică din Lenzing şi Wels, AVE este cel de-al doilea mare operator de incineratoare din Austria.

 

AVE prestează servicii în cadrul întregului circuit de valorificare a deşeurilor (colectare-logistică-tratare-logistică-valorificare-depozitare) pentru aproximativ 4,5 milioane clienţi din mediul rural precum şi pentru peste 40.000 de clienţi din industrie şi comerţ din Austria şi din alte ţări. Clienţii profită de abordarea unitară pusă la dispoziţie sub forma preţurilor stabile, corecte şi a siguranţei durabile pentru evacuarea deşeurilor.

 

Informaţii suplimentare găsiţi pe pagina www.ave.at şi www.avero.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *