Stiri

Noua Jucarie ÅŸi Turul Phenomenal, nominalizate la Sabre PR Awards 2010

Millenium Communications este prezenta cu doua proiecte pe shortlistul Sabre Awards, cea mai prestigioasa competitie internationala de PR. Cele doua proiecte, Turul Phenomenal Gillette si Noua Jucarie Samsung (dezvoltat impreuna cu Fast Forward Communications), au fost nominalizate la categoriile Publicity Stunt (evenimente sau o serie de evenimente create pentru a atrage atentia presei si a genera buzz), respectiv Consumer Tech.

Turul Phenomenal Gillette a fost organizat pentru lansarea in Romania a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom. Proiectul le-a dat barbatilor romani posibilitatea de a-si descoperi potentialul fenomenal si de a intra in Guinness World Records pentru realizarea celei mai lungi stafete din lume.

Al doilea proiect nominalizat este lansarea Samsung ST 550, primul aparat de fotografiat cu dublu display. In cadrul proiectului, Cornel Lazia, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi romani, si-a indemnat prietenii sai de pe Facebook sa isi faca un foto jurnal, Samsung ST 550 oferindu-le posibilitatea sa devina din fotografi protagonistii propriilor fotografii.

Extra info

Infiintata in 1998 ca agentie de Relatii publice, Millenium Communcations este in present un grup de comunicare format din patru unitati de business autonome, Millenium Communications PR, Millenium Communications BTL, Millenium Communications Proiecte si agentia de strategie si manifestare de brand Rusu + Bortun Brand Growers.

Divizia de PR a Millenium Communications ofera servicii de consultanta in comunicare, public affairs, sponsorship, media relations si project management. Portofoliul actual al diviziei include clienti precum: Buybooks, Mercedes-Benz Romania, Procter&Gamble, Samsung Electronics, Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo, URSUS Breweries, Watumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *