FILME

Un nou reality-show la E! : “Mrs. Eastwood&Company”

Demonstrând că legăturile de familie nu sunt modelate doar de ADN, noul reality-show Mrs. Eastwood & Company, care începe duminică, 19.08, la ora 23:00, la E!, urmăreşte viaţa de familie a Dinei Eastwood, soţia legendarului actor premiat cu Oscar, Clint Eastwood. Dina se ocupă de fiicele ei adolescente, Francesca (15 ani) şi Morgan (19 ani), dar şi de Overtone, un grup vocal masculin din Africa de Sud. Urmăriţi numai la E! povestea fascinantă a acestei familii pestriţe şi numeroase, dar surprinzător de normale, care stă alături de unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood.

Cu o zi înainte de debutul noului reality-show, telespectatorii E! sunt invitați să urmărească un program special: E!ES Meet Mrs. Eastwood & Company, sâmbătă,18.08, de la ora 22:00. Care pătrunde în casa familiei Eastwood din Carmel, California, pentru a-i cunoaște pe membrii acesteia.

În E!ES Meet Mrs Eastwood & Company, care va avea premiera pe 18.08, de la ora 22:00, Dina, Morgan, Francesca și băieții de la Overtone se întâlnesc cu fratele Dinei – Dom – și cu Lisa, menajera cea cinică a familiei. Astfel veți afla ce înseamnă să fii membru sau apropiat al clanului Eastwood! Programul special aruncă o privire asupra celor mai importante momente din viața Dinei și a lui Clint Eastwood, de la prima lor întâlnire, până la momentul în care au descoperit grupul Overtone, în Africa de Sud. Familia lasă publicul să pătrundă în mijlocul ei și îi dezvăluie o mulțime de detalii din viața sa destul de atipică, pentru a o putea înțelege și a urmări, mai departe, reality-show-ul Mrs. Eastwood & Company, care începe duminică, 19.08, la ora 23:00, la E!

Fostă prezentatoare de știri TV și majoretă împătimită pe vremea liceului, Dina Eastwood povestește că a rămas însărcinată chiar în săptămâna în care s-a căsătorit cu Clint Eastwood. “Tocmai devenisem soția lui Clint Eastwood, aveam un job full-time, peste nouă luni urma să nasc și eram mama vitregă a încă trei copii mici. Era cam mult. Din cauza asta am albit!”, povestește Dina. Și băieții din Overtone dezvăluie cum au fost descoperiți de Dina, în timp ce cântau, în cadrul unui show privat, pentru Clint Eastwood, Morgan Freeman și Matt Damon, pe când aceștia filmau pentru pelicula “Invictus” în Africa de Sud și și-au părăsit țara natală și familiile pentru a-și croi un drum în America.

În noul serial, Mrs. Eastwood & Company, care va fi difuzat, din 19.08, duminica, la ora 23:00, la E!, camerele de filmat urmăresc viața cotidiană – destul de familiară multora dintre voi – a Dinei Eastwood. O super-mamă care trebuie să facă față schimbărilor bruște de dispoziție ale fiicelor aflate la vârsta adolescenței, se luptă cu propriile prejudecăți legate de iubitul rebel și mai în vârstă al Francescăi (un controversat fotograf al vedetelor, Tyler Shields), planifică vacanțe în familie, duce copiii în diverse locuri cu mașina și pregătește cina pentru toată lumea.

Ca și cum toate acestea nu ar fi de ajuns, Dina s-a mai implicat într-un proiect care o pasionează foarte mult. Se ocupă de Overtone, un grup muzical masculin (compus din Emile Welman, Eduard Leonard, Shane Smit, Riaan Weyers, Ernie Bates și Valentino Ponsonby), căruia îi dedică puținul timp care îi mai rămâne. Scopul său este să ajute formația de tineri chipeși, dar destul de naivi, în cariera muzicală. Dina și-a propus să facă din Overtone un nume cunoscut pe piața muzicală din SUA, în ciuda tuturor obstacolelor care le apar în cale. Merge cu ei la audiții, îi sprijină în demersul muzical și face față conflictelor inerente din interiorul trupei.

În decorul minunat al casei din Carmel, California, familia nonconformistă din “Doamna Eastwood și Compania”, cu calitățile și defectele ei, este sudată de iubirea necondiționată, înțelegere și generozitate.

Veți cunoaște, așadar, familia sâmbătă, 18.08, de la ora 22:00, când va avea loc premiera show-ului E!ES Meet Mrs Eastwood & Company.

Și nu pierdeți primul episod al serialului Mrs. Eastwood & Company duminică, 19.08, la ora 23:00, numai la E!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *