LifeStyle

Nokia 3250 un milion de unitati vandute in 4 luni

nokia3250
„Triplu disc de platină” pentru telefonul „muzical” Nokia 3250 – un milion de unităţi vândute în mai puţin de patru luni de la momentul lansării comerciale

Construit pe baza platformei S60 pentru telefoane inteligente, Nokia 3250 le oferă melomanilor „mobili” o experienţă muzicală dinamică.
Telefonul cu funcţii pentru muzică Nokia 3250 se bazează pe ediţia a III-a a platformei software S60 şi pe sistemul de operare Symbian – datorită cărora telefoanele inteligente se pot transforma în playere portabile versatile, capabile să redea o gamă largă de formate audio digitale, precum MP3, WMA, M4A, AAC şi eAAC+. Software-ul S60 3rd Edition facilitează încărcarea şi transferul de muzică şi permite achiziţionarea de melodii şi împărtăşirea experienţelor şi recomandărilor muzicale cu alţi utilizatori.

„Software-ul S60 3rd Edition stabileşte un nou standard în materie de flexibilitate şi securitate, facilitând crearea de dispozitive şi aplicaţii destinate utilizării la scară largă. Succesul înregistrat de Nokia 3250 demonstrează foarte clar că utilizatorii apreciază extensibilitatea oferită de dispozitivele S60”, a adăugat Heikki Norta.

Livrările telefonului Nokia 3250 au început în martie 2006 şi, în mai puţin de patru luni, terminalul a atins deja pragul de un milion de unităţi vândute.