LifeStyle

Noi magazine Vodafone in Timisoara, Constanta, Slatina si Bistrita

Vodafone Romania anunte deschiderea a patru noi magazine Vodafone in Timisoara, Constanta, Slatina si Bistrita. Numarul total de magazine Vodafone Romania a ajuns acum la 43.

“Vodafone Romania se bucura sa isi intampine clientii in patru noi magazine care ofera portofoliul complet de produse si servicii Vodafone, atat pentru clientii individuali cat si pentru clientii din mediul de afaceri, precum si o gama extinsa de telefoane la preturi speciale. Vom continua sa ne extindem reteaua de magazine, pentru a putea oferi servicii de comunicatii mobile, la aceeasi calitate ridicata, catre cat mai multi clienti”, a spus Valde Ferradez, Vice President, Sales & Distribution Channel, Vodafone Romania.
Prin inaugurarea acestor magazine, Vodafone Romania are 3 magazine in Timisoara, 2 in Constanta, si deschide primele sale magazine in Bistrita si Slatina.
In magazinele din Timisoara si Constanta, clientii se pot abona la serviciile 3G care includ apeluri de voce mai avantajoase, apeluri video, Internet mobil, TV mobil, precum si continutul atractiv din portalul Play – de la video clipuri muzicale, la trailere de film sau videoclipuri cu secvente din meciurile de fotbal. In plus, pana la 2 iulie 2006, clientii care aleg solutia de conectare wireless pentru laptop Vodafone Mobile Connect pot beneficia de o oferta speciala: un card 3G gratuit si o reducere de 50% pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet & Office.

Pana la 25 iunie 2006, clientii pot beneficia de o oferta speciala pentru solutia BlackBerry, care include 3 luni de abonament gratuit, software gratuit pentru pachetul BlackBerry Enterprise Server, 30MB trafic inclus în orice pachet BlackBerry, precum si terminalul BlackBerry 7290 la 249 USD. BlackBerry furnizeaza acces instant la internet si la resursele companiei, precum servicii de voce si SMS.
Primii 100 de abonati din fiecare nou magazin pot beneficia de oferta noastra promotionala care include telefoane la pretul de 1RON.