Evenimente

Noapte de Clubbing in Mall la Cluj Napoca

Diesel Club si MSA Events au creat un eveniment unic in Romania: clubbing in mall, sambata, pe 26 septembrie 2009, clubbing-ul de marca s-a mutat intr-o locatie inedita. A fost dupa ora inchiderii, de la 11:00 noaptea, Parov Stelar & Band au adus muzica lor electrizanta in Polus Center Cluj. Au luat startul si  Suie Paparude si L’Orchestre de Roche, apoi a urmat DJ Mike Rigler (Etage Noir – Austria).

PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, CLUBBING IN MALL

Electro-Night. All night. Powered by Parov Stelar & Band

O noapte electrizanta, cum n-a mai fost alta pana acum. Cultura de club nu e doar o expresie de import, ci devine realitate cu fiecare eveniment grandios. Zona de food-court din Polus Center se transforma in cel mai mare club inedit de muzica electronica din tara. In noaptea de 26 septembrie, spatiul mall-ului va deveni un club vast, cu bar, lounge, scen, dansatori, visual-uri imense. Mall-ul se va inchide complet, iar intrarea la spectacol se va face pe baza de bilet sau invitatie de la ora 23:00.

Muzica artistilor invitati repezinta un melanj exotic, usor misterios, de sonoritati electronice, o sinteza efervescenta de breakbeat, house, downtempo, new jazz, electro, trip-hop, cu trimiteri la areale culturale extrem de diverse. Spectrul stilistic variaza de la minimal la experimental, o muzica pe gustul atat al impatimitilor de clubbing nocturn, cat si al celor care prefera o atmosfera tihnita, de auditie atenta. Spectacolul va fi complet, cu animatori, DJs.

Show-ul ii are ca vedete pe PAROV STELAR, DJ-ul cu cea mai exponentiala crestere din ultimii ani, numit de colegii sai de breasla un ‘geniu al muzicii electronice’, care isi lanseaza cu aceasta ocazie in Cluj-Napoca ultimul album, intitulat ‘Coco’, lansat oficial pe 14 septembrie 2009, alaturi de Suie Paparude, LOrchestre de Roche (cele mai bune formatii de muzica electronica din Romania) si Mike Rigler (producator si DJ austriac, promovat intens in cele mai bune cluburi din Europa).

Conceptul “Clubbing in Mall” se adreseaza cu preponderenta publicului tanar, iubitor de muzica de calitate, cu bugetul sub nivelul preturilor din cluburi. Pentru acest public a fost creat si produs acest eveniment. De aceea preturile la majoritatea bauturilor, chiar si cele premium, vor fi accesibile tuturor, transportul inspre oras la intoarcere va fi gratuit, iar intrarea generala va fi de la 25 lei. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani. Tot pentru prima data in Romania: clubbing in mall care va fi transmis in direct, toata noaptea, pe canalul NCN!

Show-ul nocturn se anunta a fi incendiar, un eveniment care va da tonul pentru mult timp de acum inainte si va stabili standardul viitoarelor evenimente de club in locatii inedite.

Diesel – cel mai renumit club din Transilvania, a organizat si gazduit in mai mult de un deceniu de existenta, peste 400 de evenimente artistice, culturale si mondene.

MSA – infiintata in 1997 la Cluj, este partenerul in comunicare al companiilor in dezvoltare, singura agentie de publicitate full service din Transilvania specializata in marketingul expansiunii de brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *