LifeStyle

Niculae Ionescu, 37 de ani, leucemie acuta mieloblastica

Niculae Ionescu este art director si a lucrat toat viata lui in presa. Are 37 de ani si in urma cu trei sapatamani a aflat ca sufera de leucemie acuta mieloblastica, o boala care se manifesta prin inmultirea necontrolata a globulelor albe din maduva osoasa si din sange si doar o interventie medicala in Italia care costa 100.000 de euro il poate ajuta sa se intoarca sanatos acasa, unde sa-si sarute sotia si sa-si incurajeze copilul.
De accea, ii rugam pe toti colegii din presa sa fie alaturi de el. Dragi colegi, va ateptam vineri, 12 martie, la Jet Set Events Hall, incepand cu ora 19.00, sa ne gandim impreuna cum il putem ajuta.

Gazda va fi Anya, care ne va incanta cu cel mai recent hit al ei, One. Pe scena va urca si Catalin Josan, iar Anca Rdulescu le asteapta pe toate doamnele care doresc sa beneficieze de un make-up profesional.
Multumiri sustinatorilor si prietenilor lui Nic, revista Event Bazar prin Carmen Voinea, redactor ef, Jet Set Events Hall, Media Pro Music, Anca Rdulescu, make-up artist si Trendy DJ.

Sambata, 13 februarie 2010.
Eu nu am lesinat niciodata. Eu nu am plans niciodata. Pana in aceasta zi, la ora 11.00, cand am aflat diagnosticul: leucemie acuta mieloblastica, isi aminteste Niculae. Aceasta a fost cea mai urata zi din viata lui. Numai de voi depinde acum ca acest vis urat s se sfarseasca pentru Niculae.

Pentru a se putea intoarce sanatos acasa la Madalina, care este artist plastic, si la fiica lor, Oana, Niculae, jurnalist ca si noi, are nevoie de sedinte de citostatice perfuzabile, de cate sapte zile, dar si de o operatie de transplant medular.
In Romania insa spitalele nu au in dotare camere sterile in care trebuie sa stea Niculae dupa ce termina cura. Citostaticele ii distrug sistemul imunitar, iar mediul nesteril din spitale ii poate provoca o infectie impotriva careia organismul nu are armele necesare pentru a lupta.
Niculae a gasit un spital in Brescia (Italia), care-i poate oferi conditiile de care are nevoie pentru a se insanatosi. Dar tratamentul il cost 100.000 de euro, suma despre care spune ca nici nu-si inchipuie cum arata”.

Acum, toate sperantele lui se indreapt catre voi. Stiti cu totii ce inseamna ca cineva drag sa fie intr-o situatie disperata, cineva fara de care, candva, nici nu va concepeati existenta. Insa a trebuit sa nvatati, dureros, sa traiti fara ei. Madalina si Oana nu trebuie sa primeasc aceasta lectie.
Tot ce nu ati putut face candva pentru cineva apropiat sau extrem de drag, puteti incerca acum pentru Nic.

Exista nu o sansa, ci mii! Haideti sa fim uniti pentru Nic, pentru colegul nostru!

www.eventbazar.ro
pr@eventbazar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *