Concerte

Nicu Alifantis, concert la Street Delivery Timisoara

Nicu Alifantis vine la Street Delivery Timisoara vineri, 29 mai, la ora 19.00, pe scena de pe strada Mercy, in fata librariei Carturesti. Intrarea la concert si la toate celelalte evenimente din cadrul Street Delivery este libera. Cine nu stie fredona un cantec ce poarta nota caracteristica a lui Nicu Alifantis? Sau doua. Sau zece. Sau toate.”Emotie de toamna”, “Ploaie in luna lui Marte”, “Ce bine ca esti”, “La Calul Balan” si atatea altele, cu versuri doldora de dichis si linii melodice pe care nu le uiti.

Dupa cum anuntam zilele trecute, vineri, 29 mai, incepe Street Delivery pe strada Mercy, un eveniment Carturesti.29, 30 si 31 mai vor fi 3 zile de arte si nebunii frumoase in strada, toate aduse laolalta, cu imaginatie si chef ludic, sub tema trecerii timpului.

Pentru aceasta, ne este firesc si drag sa il avem alaturi, in prima seara de Street Delivery, la ora 19.00, pe Nicu Alifantis. Caci, daca e sa dam crezare versurilor cantecului “Postalionul”, el este cel care “aduce timpul, domnul pe care nicio vama nu l-ar putea vreodata intoarce inapoi”…

*

PROGRAMUL STREET DELIVERY:
http://streetdelivery.ro/timisoara/program/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *