Vedete

Nicoleta Luciu si-ar dori o casa la Washington

Vedeta serialului “Inima de tigan”, Nicoleta Luciu, s-a intors in tara dupa o vacanta petrecuta in Statele Unite alaturi de iubitul ei Zsolt Csergo.

Nicoleta LuciuIn acest al doilea periplu american, cei doi s-au cazat la New York, incercand sa vada cat mai multe pe parcursul celor 6 zile de vacanta. Nicoleta si Zsolt nu puteau rata o vizita in DC, la Casa Alba si Capitoliu.

“Mi-ar placea sa am o casa de vacanta la Washington pentru ca este un oras foarte frumos si mai putin aglomerat decat New York-ul”, spune Nicoleta pentru Acasa TV.

Dupa Washington, cei doi s-au deplasat la Atlantic City, unde au asistat la un meci de hockey.

Reveniti la New York, Nicoleta Luciu si Zsolt au testat tot felul de preparate culinare in restaurantele din Manhattan si Queens.

“Sunt foarte fericita ca am mers in vacanta impreuna cu Zsolt, ca am fost impreuna de dimineata pana seara, ca timp de 6 zile ne-am bucurat impreuna de tot ce am facut, in fiecare zi altceva.

Din pacate, a fost o calatorie destul de scurta si speram sa mergem din nou in vacanta de vara. Imi doresc foarte mult sa ajung la Hollywood si sa vad cascada Niagara”, adauga Nicoleta Luciu.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *