FILME, Vedete

Nicoleta Luciu poarta o rochie semnata Cristian Samfira in Aniela

Designerul Cristian Samfira a creat o rochie de bal pentru Nicoleta Luciu , rochie pe care o veti putea vedea incepand din 14 septembrie, odata cu premiera serialului “Aniela” la Acasa TV.

Pentru Cristian Samfira, rochia a insemnat o adevarata provocare: “In primul rand am fost placut impresionat de realizarea unei astfel de productii. Sunt foarte curios sa vad rezultatul, gandindu-ma in primul rand la realizare, costume, decoruri, machiaje si alte detalii extrem de importante pentru epoca respectiva.

Sunt convins ca e o miscare de forte incredibila, dar pe de alta parte stiu ca un asemenea proiect nu putea fi realizat decat de Acasa TV. A fost o provocare si pentru mine sau mai bine spus a fost o ocazie de a ma juca in zona asta.

Nu am mai facut-o din facultate si putin pentru cateva piese de teatru. Oricum placerea a fost cu atat mai mare cu cat rochia trebuia sa aiba amprenta personala, asa ca vorbim de o reinterpretare de stil 1900″, a declarat Cristian Samfira.

El nu a optat pentru dantela specifica epocii, ci pe flori. “Nu o sa vedeti asadar dantela atat de specifica epocii, ci o sa vedeti flori. Flori si petale lucrate manual si aplicate in aceeasi maniera.

O rochie diafana, rafinata si speciala. Doar se imbraca de la cea mai buna modista a vremii… E o rochie migaloasa, dar facuta cu mult drag si placere. A fost o placere si sunt convins ca productia o sa fie una de succes, asemeni celorlalte”, a mai spus designerul.

Potrivit postului Acasa TV, noua dintre rochiile de bal ale personajelor din Aniela au fost create de tot atatia designeri romani.

Revenind la Nicoleta Luciu , marti, 1 septembrie, telespectatorii Acasa TV vor putea urmari probele de costume ale frumoasei vedete la “Povestiri de noapte”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *