LifeStyle

Nicole Kidman, cea mai elegantă vedetă de la gala premiilor Oscar

Nicole Kidman a fost aleasă cea mai elegantă vedetă de la ediţia de anul acesta a premiilor Oscar, în urma unui sondaj online la care au participat cititorii revistei Hello, informează ediţia electronică a publicaţiei citate. Cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în prezent a primit titlul de cea mai bine îmbrăcată celebritate, în urma voturilor celor 8.000 de participanţi la acest sondaj.
Superba actriţă australiană îşi menţine titlul de cea mai elegantă vedetă participantă la ceremonia de decernare a prestigioaselor premii pentru al doilea an consecutiv, după ce a obţinut 32% dintre voturi. Kidman a fost îmbrăcată cu o rochie roşu aprins de la Balenciaga.
Starul din “Cold Mountain” a fost într-o competiÅ£ie strânsă cu Penelope Cruz, nominalizată la ediÅ£ia de anul acesta a Oscarurilor pentru rolul din “Volver”, care s-a plasat pe poziÅ£ia a doua din top cu 28% din voturi. Penelope Cruz a purtat o rochie cu trenă de la casa de modă Versace, foarte apreciată de experÅ£ii în modă, la care a asortat niÅŸte cercei cu diamante de 20 de carate de la Chopard.
Pe poziţia a treia în top s-a situat Cate Blanchett, o altă nominalizată la ediţia de anul acesta a Oscarurilor, pentru rolul din „Babel”, care a strălucit într-o rochie gri metalizat din colecţia Armani.
Câştigătoarea de anul acesta a premiului Oscar pentru rol feminin principal, britanica Helen Mirren, este ocupanta locului al cincilea, datorită unei rochii aurii de la Christian Lacroix. „Am plâns când m-am îmbrăcat cu ea”, a declarat actriţa în vârstă de 61 de ani despre ţinuta sa de pe covorul roşu.
Dintre starurile care au mizat pe eleganţa simplă a făcut parte ocupanta locului al patrulea Reese Witherspoon, cu o rochie de la Nina Ricci, Kate Winslet, cu o rochie verde-mentă de la Valentino cu care s-a situat pe locul al şaselea şi Jennifer Lopez care a impresionat asistenţa cu o rochie drapată de la Marchesa.

Monitorul de Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *