LifeStyle

Next Generation Models 2008

Inca de la prima editie, din anul 2003, Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de moda de referinta pe piata romaneasca, reunind cele mai importante nume din domeniu. Castigatoarele editiilor precedente ale concursului Next Generation Models au confirmat titlul obtinut de “cel mai bun tanar model” prin colaborarea cu agentiile partenere din Milano, Paris si New York: 2004 Madalina Draghici, 2005 Alexandra Minca, 2006 Loredana Dinita si 2007 Iulia Basaraba.

Campania de scouting pentru editia de 2008 s-a desfasurat in cele mai importante orase din tara: Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi, Sibiu, Brasov, Bacau, Focsani, Pitesti, Craiova, Ploiesti, Giurgiu, Constanta si Targoviste.

Cele mai promitatoare 12 concurente vor participa la finala din 24 noiembrie de la Teatrul National Bucuresti- Sala Atelier, unde va fi nominalizata castigatoarea cu titlul de “Cel mai bun tanar model din 2008”.

Din juriu vor face parte cei mai importanti scouteri internationali, designeri si fashion editori pentru a desemna “cel mai bun tanar model al anului 2008”.

In cadrul evenimentului Next Generation Models 2008 vor fi prezentate colectiile de primavara/vara 2009 ale celor mai importanti designeri din Romania.

Next Generation Models, este un produs fashion marca Best Management Model, fiind cea mai importanta campanie de scouting de modele din Romania, lansata in scopul de a descoperi tinerele talente din lumea modei.
Mai multe detalii pe www.bestmodels.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *