FILME

Next – festivalul de film de scurt si mediu metraj, 13 – 18 aprilie 2010

Incepand cu acest an, JTI Romania este unul dintre partenerii principali ai NexT, cel mai important Festival International de film de scurt si mediu metraj din Romania. Ajuns la cea de-a patra editie, NexT se va desfasura la Bucuresti, in perioada 13 18 aprilie 2010. Festivalul, condus de producatorul Ada Solomon, propune o abordare de inalta tinuta artistica, non-comerciala, fiind un eveniment aparte, dedicat memoriei cineastilor Cristian Nemescu si Andrei Toncu, realizatorii filmului California Dreamin’.
Cu o oferta generoasa, NexT propune filme de a caror selectie s-a ocupat criticul de film Andrei Gorzo, dintr-un total de 950 de propuneri.
Seminariile de regie, scenaristica, sound design, productie, critica si animatie 3D se vor desfasura sub egida JTI.
Spatiile culturale care vor gazdui evenimentele vor fi Mansarda Carturesti, Cinematograful Scala, Baneasa Drive-In Cinema si Cinemateca Eforie.
Ambitia Festivalului International NexT este aceea de a fi mai mult decat o selectie inteligenta de filme bune, si anume locul preferat al intalnirilor regizorilor, specialistilor si iubitorilor de film din toate colturile lumii, ocazie pentru acestia de a schimba idei si pareri despre productii cinematografice si de a incuraja tinerii cineasti sa faca pasul de la scurt la mediu metraj.
Informatii referitoare la programul complet al evenimentelor pot fi accesate pe www.nextfilmfestival.ro

JT International (JTI) este divizia internationala a Japan Tobacco Inc., cel de-al treilea producator mondial de tutun. JTI, cu sediul central la Geneva (Elvetia) isi comercializeaza marcile in mai mult de 120 de tari si are 23.000 de angajati. In Romania, JTI detine o cota de piata de circa 25% si un portofoliu dinamic si variat: Sobranie in categoria Prestige; Camel, Glamour, Salem si Benson & Hedges pe segmentul Premium; Winston in categoria Mid; Winchester, More, Monte Carlo si Ronson pe segmentele Base si Value.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *