LifeStyle

Neogen: Si s-a facut video!

Neogen a lansat astazi noul serviciu Video care ofera utilizatorilor de Internet posibilitatea de a viziona, incarca si impartasi diferite materiale video. Odata cu largirea sferei de impact a video-ului si a digitalului in acelasi timp, video.neogen.ro a devenit modul simplu si rapid de a transmite capturile video.

21 de categorii, 4 filtre de selectie, optiuni de rating, comentarii, redimensionare, control al volumului, trimitere prin email, cautare, fara programe speciale sau formate multimedia confuze. Acestea sunt pe scurt avantajele noului serviciu. Oricine poate incarca de pe calculatorul sau materialul video direct pe Video Neogen, fara a avea nevoie de softuri speciale. Odata incarcat, utilizatorul decide care este sfera de acces la material, setandu-l public, vizibil doar prietenilor sai sau privat. Pe langa efectul de retea al serviciului, Video Neogen ofera materiale dintr-o arie larga de continut (divertisment, politica, publicitate, stiri etc).

Exprima-te! Acesta este mesajul noului Club Neogen, care are acum pe langa optiunea Foto si noua optiune Video, urmand ca in scurt timp sa se lanseze si serviciul Audio.

Calin Fusu a fost printre primii utilizatori ai serviciului Video, inaugurandu-l printr-un material dedicat utilizatorilor. Servicul a putut fi testat in avanpremiera inca de ieri, iar astazi avem deja incarcate primele o mie de video-uri, traficul Club Neogen crescand cu 63% in ziua lansarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *