FILME

Nashville: Orașul muzicii – final de serie la Diva

Primul sezon al serialul de succes Nashville: Orașul muzicii ajunge la final luni, 9 mai, numai la DIVA. Ultimul episod al sezonului poate fi urmărit de la ora 21:00.

Episodul cu numărul 21 este intitulat I’ll Never Get Out of This World Alive și este plin de răsturnări de siutații. Rayna le spune fetelor că s-a cuplat cu Deacon, iar Maddie crede că Deacon i-ar putea fi tată şi i-o spune. Procuratura îl anunţă pe Teddy că investighează afacerea Cumberland, iar atunci când Teddy vorbeşte cu Peggy află veşti surprinzătoare. Scarlett şi Avery iau masa împreună, Gunnar îi aduce flori lui Scarlett şi îi spune că i-a zis adevărul despre melodiile lui producătorului, însă Scarlett îi spune că florile nu vor repara problema şi merge să-l asculte cântând pe Avery. La Premiile CMA Juliette explodează în culise şi este şocată de ceea ce spune, aşa că pleacă. Subiectul paternității lui Maddie naște noi scene de conflict între Rayna și Deacon și vom asista, în episodul final din primul sezon, la multe alte surprize din partea Juliettei, dar și a lui Gunnar.

Serialul Nashville: Orașul muzicii, care introduce publicul în lumea captivantă a muzicii country, plină de putere, talent, sex, dragoste, dezamăgiri şi iertare, este filmat integral în Nashville (Tennessee). Serialul le prezintă, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.
Serialul este creat de scenarista laureată cu Oscar Callie Khouri (Thelma şi Louise) şi include, pe coloana sonoră, melodii originale compuse de nume cunoscute şi debutante din industria muzicală şi cântate de protagoniştii serialului.

Nu pierdeți ultimul episod din sezonul 1 al serialului Nashville: Orașul muzicii, exclusiv la DIVA, luni, 9 mai, la ora 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *