LifeStyle

Naomi Campbell condamnată să spele podelele pentru că şi-a lovit menajera româncă

Naomi campbellJudecătorii au decis ieri că supermodelul Naomi Campbell trebuie să spele podele vreo câteva zile pentru a simţi pe pielea ei umilirea la care sunt supuşi angajaţii de genul  Gaby Gibson, românca pe care a lovit-o cu telefonul mobil în cap şi care a dat-o în judecată. Naomi a mai păruit câteva femei, toate foste angajate, dar până acum niciun judecător nu i-a dat o pedeapsă pe măsură. Nici în cazul Gibson nu cred că plata a 400 de dolari şi spălarea podelelelor compensează măgăria vedetei, dar treacă de la noi.

Naomi a folosit un teleefon Motorola, pe care il tinea atarnat de gat pentru a o lovi pe Gaby de mai multe ori. I-a adresat vorbe urâte, rasiste şi aşa mai departe. Dar pe de altă parte a făcut ea şi mai rele, de exemplu a distrus un yaht de nervi, noroc că proprietarul era destul de bogat. Cinci zile de dat cu mopul nu o sa o schimbe pe Naomi, mai mult ca sigur, in ciuda filmelor americane care ii arată pe cei full de bani cum devin ei mai umani dupa astfel de experiente. Sentiţa pare mai mult a fi dată spre deliciul presei de scandal care mai mult ca sigur va fi cu bliţurile pe vedetă să vadă cum se descurcă la dat cu mătura.

 Conform bloggerilor americani “una dintre noile sclave ale lui Naomi” 🙂 a confirmat faptul că vedeta va îndeplini orice sarcină numai să scape de eventuala condamnare. Succes si astfeptăm poze cu Naomi Campbell dansând la mătură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *