LifeStyle

Naomi Campbell, acuzată iar de violenta

Naomi Campbell, acuzată deja de două foste menajere pentru comportament violent, a fost dată în judecată de o altă fostă angajată pentru aceleaÅŸi motive, scrie presa americana. ÃŽn dosarul depus la tribunalul din Manhattan, Amanda Brack, fostă angajată a lui Campbell, a declarat că “a fost atacată emoÅ£ional, fizic ÅŸi verbal” de către top model, la puÅ£in timp după ce a fost angajată, în februarie 2005.
Brack, pe atunci în vârstă de 19 ani, cere despăgubiri pentru acte de violenţă, producerea de suferinţe emoţionale şi recluziune forţată. Avocatul lui Brack, Gerald McCarthy, a declarat că modelul a atacat-o pe clienta lui de cel puţin patru ori şi a descris accesele de furie ale vedetei.
Într-unul din cazuri, Campbell a lovit-o pe Brack de mai multe ori peste faţă deoarece uitase unul dintre bagaje în timpul unei călătorii în Brazilia. Altă dată top modelul a lovit-o pe Brack peste faţă cu un telefon mobil. În aprilie 2005, pe când se aflau în Maroc, Campbell a izbucnit într-o criză de furie pentru că Brack uitase să ia un articol de îmbrăcăminte. Modelul a rupt paşaportul reclamantei, i l-a aruncat într-o piscină şi a lăsat-o în Maroc fără nici un ban.
Sursa: Reuters