Vedete

Nana Mouskouri strange bani pentru maternintatile din Romania

Nana Mouskouri, Ambasador International UNICEF, va fi invitata de onoare a Andreei Marin Banica, la Gala UNICEF, care va avea loc sambata, 10 mai, la TVR1, incepand cu ora 20:00. Celebra cantarata ii va ajuta pe organizatorii evenimentului sa stranga fonduri pentru maternitatile din Romania.

Ambasador International al Bunavointei pentru UNICEF din 1993, Nana Mouskouri este in permanenta preocupata de promovarea drepturilor copiilor, acest lucru reflectandu-se in toate actiunile sale, atat in misiunile speciale asistate de UNICEF in care s-a implicat, cat si in interviuri, in timpul concertelor sale din intreaga lume, in care Nana Mouskouri nu ezita sa ceara sprijin pentru programele in beneficiul copiilor. Ea insasi a avut o contributie financiara generoasa la dezvoltarea unor proiecte in Guatemala, Kenya, Uganda, Vietnam, Bulgaria si Rusia.

Gala UNICEF din 10 mai va fi gazduita si prezentata de Andreea Marin Banica , Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania si se va bucura de participarea unor personalitati ale vietii politice, economice si artistice din Romania, precum si a sustinatorilor si colaboratorilor apropiati ai UNICEF. Fondurile vor fi utilizate pentru a oferi o sansa mai buna copiilor care se nasc in maternitatile din Romania, prin transformarea acestor spitale in Spital Prieten al Copilului.

Initiativa Spital Prieten al Copilului a fost lansata in 1991 de catre UNICEF intr-un efort de a transforma toate maternitatile in centre de sprijinire si promovare a alaptarii. Alaptarea aduce copiilor avantaje care nu pot fi reproduse de nicio alta modalitate de hranire.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *