Concerte

Muzica electro și bere bună

Beaturile electro, publicul dezinvolt si berea din plin au transformat prima zi a festivalului Tuborg Green Fest intr-un adevarat succes! Chicane, The Crystal Method, Suie Paparude si Sensor au adunat peste 20 000 de spectatori in Parcul Izvor din Capitala. Festivalul va continua si astazi cu show-urile celor de la AB4, Zdob si Zdub, The Herbaliser si Guano Apes, accesul publicului facandu-se incepand cu ora 15:00. In cazul aparitiei fenomenelor meteo nefavorabile, tuturor participantilor le este recomandat sa isi aduca pelerina de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis in spatiul de festival.

Dupa warm-up sessionul asigurat de Kiss FM, membrii Sensor au fost cei ce au dat startul primei zile Tuborg Green Fest. Cunoscuti publicului pentru stilul neconventional si aparitile scenice spectaculoase, membrii trupei au reusit chiar la putin timp dupa deschiderea portilor sa transforme centrul Bucurestiului intr-o zona de festival in care buna dispozitie si muzica de calitate sunt regulile ce au condus. Mixurile originale si combinatile instrumentale inedite au fost urmate de beaturile “parintilor muzicii electronice” din Romania: Suie Paparude! Aproape de ora 19:00, solistii Suie Paparude au interepretat cele mai cunoscute piese printre care se numara “Pentru inimi”, “Armada verbala” si “Cea mai buna zi”. Mai mult, Suie Paparude a surprins intreg publicul prezent la festival, interpretand in premiera piesa “Soundcheck”, care deja se anunta a fi viitorul lor hit. Noaptea dedicata stilului electro din cadrul Tuborg Green Fest a fost continuata de DJ Set-ul celor de la The Crystal Method care au oferit celor prezenti, pe langa scratch-urile ce i-au facut celebri, un show de lasere impresionant.

Pentru aproape 100 de minute, in Parcul Izvor au rasunat beaturile celor de la Chicane. Fiind sustinuti de o trupa impresionanta, o voce de exceptie si mixuri inedite, cei de la Chicane au reusit sa aduca la Bucuresti spiritul unic oferit de muzica electronica de calitate. Dupa ce au inceput show-ul cu “Purdy”, ei au interpretat piese precum: “Poppi Holla”, noul lor hit ce se mentine de aproape doua luni pe primele pozitii ale topurilor de muzica din Marea Britanie, “Bruised Water”, “Hats”, “Spirit”, “Halcyon”. Show-ul de la Bucuresti s-a incheiat cu hiturile Offfshore” “Saltwater” si “Stoned in Love, piese ce i-au transformat pe cei de la Chicane in una dintre cele mai cunoscute trupe electro-dance din Europa. Noaptea a continuat si dupa ora 23:00 in cortul Silent Disco unde Dj No si Gojira au mixat timp de trei ore, marcand astfel sfarsitul primei seri de festival.

Tuborg Green Fest asteapta si astazi toti amatorii de muzica buna si bere de calitate incepand cu ora 15:00 pentru seara Rock, unde headlinerii vor fi Guano Apes! Alaturi de acestia, line-up-ul celei de-a doua zi ii mai cuprinde si pe The Herbaliser, Zdob si Zdub si AB4. Festivalul se va incheia pe data de 6 septembrie cu o zi dedicata Romanian Pop-Rock-ului, in care Stefan Banica isi va invita “prietenii” intr-un show live de exceptie.

Accesul la Tuborg Green Fest este gratuit pentru toti participantii! Accesul cu umbrele in spatiul de festival nu va fi permis in nicio imprejurare! In cazul aparitiei fenomenelor meteo nefavorabile, toti spectatorii sunt sfatuiti sa isi aduca pelerinele de ploaie!

Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei si nu numai alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Mai multe informatii despre eveniment, detalii despre trupele care vor fi prezente in cadrul festivalului, dar si programul complet al acestuia pot fi gasite pe www.tuborg.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *