MUZICA Archive

Ștefan Banică Jr – “Ea mi-a pus cătușele”

Kendrick Lamar este marele castigator al premiilor MTV Video Music Awards 2017

Kendrick Lamar este marele castigator al premiilor MTV Video Music Awards 2017. Seara de 27 august s-a dovedit a fi plina de surprize pentru rapperul american Kendrick Lamar.

Selena Gomez lanseaza single-ul “Bad Liar”

“Bad Liar” este noua piesa de la Selena Gomez, s-a lansat alaturi de Interscope Records si este disponibila pe toate platformele de download si streaming.

Loredana: Ziua de azi – videoclip cu mapping pe chip

Super diva Romaniei, Loredana, le face cadou romanilor, o super balada de dragoste, “Ziua de azi”, un emotionant indemn la a te bucura pentru ceea ce ai si a trai in prezent. Clipul poate fi urmarit aici.

Luna Amară lansează albumul „Aproape” pe 22 octombrie

Luna Amară lansează albumul „Aproape” pe 22 octombrie la Clubul Țăranului din București. La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare.

R.A.C.L.A. – Supra

Un nou extras de pe albumul-eveniment “Raport major”, “Supra” este o piesă de rezistență a celui mai nou LP semnat R.A.C.L.A.

Vița De Vie lansează pe 29 octombrie, la Arenele Romane, prima parte a albumului Șase/Șase

„Șase/Șase este spart în două albume, prima parte o lansăm acum, pe 29 octombrie, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este pe un an jumătate, început pe 20 februarie cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un material nou pe fiecare 20 ale lunii”, a spus Adrian Despot.

Zonga e aplicaţia oficială de muzică a festivalului Electric Castle 2016

Zonga lansează playlist-ul „Waiting for Electric Castle” care conţine peste 100 dintre cele mai populare melodii ale artiştilor invitaţi la festival. Utilizatorii care descarcă aplicaţia şi dau „follow” playlist-ului pot câştiga 10 premii constând în abonamente Zonga Premium pentru 3 luni. Utilzatorii Zonga au acces garantat la peste 30 de milioane de melodii la calitate

Proconsul lansează piesa „A mea și-a ta”

Astăzi, Proconsul a lansat piesa „A mea și-a ta”, care îți va face dor de mare și care te va purta cu gândul la plajă, atunci când timpul nu îți permite să călătorești. E piesa pe care o vei asculta în drum spre mare, dar mai ales după ce te întorci, atunci când te gândești,

Vita de Vie lansează “Pe plaja-n Vama la 5”

“Pe plaja-n Vama la 5”, cel de-al treilea single de pe viitorul album Vita de Vie, a fost lansat oficial astazi dupa ce, în cursul zilei de luni – 20 iunie, fanii trupei inscrisi la newsletter-ul vdv.umusic.ro au avut parte de o noua surpriza, putand urmari in exclusivitate, timp de 24 de ore, videoclipul piesei.