LifeStyle, MUZICA

Music Channel a fost aprobat de CNA

Comisia Consiliului Naţional al Audiovizualului a acordat autorizaţia de funcţionare noului post de televiziune Music Channel cu profil muzical şi de entertainment.

„Music Channel va fi partenerul de promovare, de creare a culturii muzicale autohtone, de descoperire şi sprijinire a celor care merită să fie prezentaţi publicului larg. Ne-ar plăcea să ajungem în timp , lăsând în urmă nume importante prin punerea în valoare a producţiilor locale”, a declarat Giovanni Francesco, director general şi acţionar majoritar al Music Channel.

Postul va beneficia de aportul unor vedete de pe piaţa locală, care vor fi prezente atât în calitate de prezentatori, cât şi ca realizatori de programe: Andreea Bănică, DJ Andi, Ca$$a Loco, etc.

„Music Channel va respecta standardele internaţionale de calitate în televiziune şi nu va face rabat de la conţinutul canalului” a mai declarat directorul general Music Channel, Giovanni Francesco.

Lansarea oficială va avea loc în zilele următoare.

Music Channel aparţine companiei SC Music Channel SRL şi este o investiţie privată cu capital integral românesc. Postul va emite 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână programe destinate publicului tânăr şi va fi recepţionat la nivel naţional prin intermediul companiilor de cablu TV si DTH din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *