Evenimente

Municipalitatea Vienei ofera burse de masterat pentru tineri profesionisti din domeniul mass-mediei din Europa Centrala si de Est

Universitatea pentru Studii de Formare Profesionala din Berlin (Deutsche Universitt fr Weiterbildung) impreuna cu Asociatia Vieneza pentru Educatie si Training in Mass-Media (Wiener Medienfortbildung) si Mediahouse Vienna organizeaza cu sprijinul unor institutii precum Guardian Media Group (Marea Britanie), Springer-Ringier (Germania/Elvetia), Poynter Institute (SUA) sau Universitatea Miguel Hernndez (Spania) un masterat de doi ani International Media Innovation Management – ce se adreseaza profesionistilor din industria mass-media, precum si din domenii corelate (media, IT/internet, entertainment, telecomunicatii si creative industries).

Este vorba despre un program ce se desfasoara in paralel cu activitatea profestionala a participantilor. Masterul este imparti in sase module de cate o saptamana, la care prezenta este obligatorie si care se vor desfasura la Viena/Austria, Berlin/Germania, Elche/Spania, Madrid/Spania, St. Petersburg/SUA si New York/SUA. Printre personalitatile care vor preda in cadrul acestui masterat se numara Gerhard Zeiler (CEO RTL-Group), Alan Rusbridger (redactor sef Guardian), Lucy Kng (Universitatea St. Gallen /SRG), Romanus Otte (General Manager Welt digital), Kelly Doe (Art Director New York Times), Wolfgang Blau (redactor sef Zeit Online), Vinzenz Wyss (Universitatea Winterthur), Bill Mitchell (Directorul programelor internationale, Poynter Institute).

Masterul este sprijinit de Municipalitatea Vienei, care ofera tinerilor cu potential burse ce pot acoperi si pana la 75% din taxele de studiu.

Termenul limita pentru inscriere, precum si pentru depunerea actelor pentru burse este de 15 iulie. Mai multe detalii pe www.imim-master.com.

http://www.compresspr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *