Vedete

Morar si Buzdugan joaca rol de Cupidoni

Nu, nu o sa ii vedeti prin oras in izmene albe, cu aripioare si tolba cu sageti. Chiar daca Radio 21 i-a dat liber micului Cupidon si i-a pus in locul lui pe Mihai Morar si pe Daniel Buzdugan, cei doi dementi ii vor face treaba bucalatului ingeras obraznic tot din spatele microfonului Diminetii deMenta. Aproape toata luna februarie.

Cum? Pai asa: Ai pe cineva de care iti place. Mult. Atat de mult, incat ai face orice macar pentru o iesire in doi. Insa ti-e frica sa ii spui. Daca te refuza? Daca nu te place? Daca iti spune sa iti vezi de treaba ta? Daca iti zice toate astea, si mai adauga pe deasupra si “nu vezi ca ai ochelari???”. Bun, si daca ti le zice, ce se poate intampla mai rau decat sa ai orgoliul ranit asa, vreo cateva zile? Dar macar i-ai marturisit ce simti, iar acum stii si tu cum sa treaba.
Iar Radio 21 iti face misiunea si mai usoara: ii spune el in locul tau. Tot ce ai tu de facut este sa dai un SMS la 1482 (cost 36 eurocenti, TVA inclus) sau sa trimiti un e-mail la lipeala@radio21.ro. Scrie in mesaj numele, numarul de telefon si cat mai multe date despre persoana care ti-a pus inima pe jar, iar Buzdugan si Morar se vor ocupa de restul. Vor suna persoana, ii vor povesti despre tine si sentimentele tale alese, iar daca persoana raspunde cu plus, v-ati facut cu un premiu-surpriza pentru doi de la Radio 21. Si daca zice NU? Si mai baga si replica cu ochelarii? Nu-i suparare, primesti si atunci un cadou de consolare, macar sa iei si tu viata in ras.

Din 11 februarie si pana, hat, la Dragobete (adica pana pe 22 februarie), Radio 21, Buzdugan, Morar si Dimineata deMenta se ocupa de lipeli. In direct. Pai ce e mai important in viata asta decat iubirea? In asta cred si Cupidonii fara bucle blonde la de Dimineata deMenta si o demonstreaza cu varf si indesat din 11 februarie.

www.radio21.ro

Laura Chivu – Oblio. Events. PR. Smile.
www.radio21.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *