Stiri

Monitor Samsung Seria 9 – retina display

Samsung Seria 9: rezoluție quad high-definition, calibrare de culoare și design fluid, acum și în România. Sud-coreenii anunță lansarea unui nou monitor premium, ce promite o experiență vizuală captivantă, într-un design minimalist, fluid și în același timp foarte practic. Modelul încorporează tehnologie proprie Samsung – Natural Color Expert, care asigură afișarea unor culori cu adevărat realiste si posibilitatea calibrării de culoare cu ajutorul unui calibrator profesional.

Monitor Samsung Seria 9 LED
Monitor Samsung Seria 9 LED


Adică e ideal pentru utilizatorii care lucrează cu conținut foto sau video, pentru pasionații de jocuri PC, sau pentru toți cei aflați în căutarea celei mai înalte performanțe a monitorului la care lucrează. Noul monitor Seria 9 de 27 inchi (S27B970) va fi disponibil în România începând cu luna iulie, la un preț recomandat de 3700 lei.

„Indiferent dacă vorbim despre graficieni, arhitecți, sau pasionații jocurilor pe computer, cu toții au nevoie de un monitor cu un ecran de dimensiuni generoase, care să ofere și o calitate a imaginii pe măsură. Noile monitoare Samsung din Seria 9 răspund perfect acestei exigențe, încorporând tehnologii care aduc pe ecran culori vii și naturale, o rezoluție mai mare decât oricând și unghiuri de vizualizare ample datorita panelului premium PLS. Pentru mobilitate și conectivitate cu alte device-uri de tip smartphone, tabletă sau laptop, modelul vârf de gaăa din seria 9 are încorporată rețea wireless și tehnologia MHL (Mobile High Link Connection) . Designul exclusivist realizat pe carcasa de aluminiu, cu linii fluide si accente fine este deja câștigător al premiilor internaționale în domeniu și aduce un plus de satisfacție celui mai rafinat utilizator,” a declarat Mihaela Cuturela, Product Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Imagini realiste, la cea mai mare rezoluție de până acum

Pentru a veni în întâmpinarea exigențelor din ce în ce mai înalte ale utilizatorilor interesați de editarea foto și video, monitorul Seria 9 le permite să gestioneze aplicaţiile de editare într-o maineră mai confortabilă, datorită rezoluției remarcabile. Monitorul are o rezoluție QHD (quad high-definition), de 2560×1440, de patru ori mai mare decât cea a monitoarelor HD convenţionale, oferind posibilitatea de a vizualiza imaginile în cele mai mici detalii. În același timp, tehnologia exclusivă Samsung Plane Line Switching (PLS) permite reproducerea exactă a culorilor, care pot fi văzute cu aceeași claritate și la unghiuri largi orizontale sau verticale.

Monitoarele Samsung din Seria 9 încorporează o tehnologie inovatoare numită Natural Color Expert, ce oferă ecranului o performanță remarcabilă si posibilitatea de calibrare cu ajutorul unui calibrator profesional. Astfel, monitorul poate afișa până la 1 miliard de nuanțe de culoare, în cele mai mici detalii ale imaginilor surprinse. Pentru a asigura o experiență vizuală cu adevărat captivantă, această funcţie este consolidată de către inginerii Samsung, care ajustează manual culorile pentru fiecare monitor din Seria 9 în ultima fază de producţie.

Design fluid, cu finisaje premium

Monitorul premium din Seria 9 beneficiază de un design pe măsura performanțelor; ecranul anti-reflex are un profil ultra subțire, fiind așezat pe un stand ergonomic de aluminiu. Poziția ecranului poate fi ajustată, având o rază de 10 cm de mişcare verticală şi o funcţie de înclinare care permite utilizatorilor să îl poziționeze pentru maximum de confort vizual. În același timp, standul de aluminiu rotund încorporează porturile I/O şi un hub USB, pentru un aspect mai ordonat al mediului de lucru. Monitorul suportă conexiuni video DisplayPort, Dual Link-DVI şi HDMI şi dispune de difuzoare stereo de 7W integrate.

Mai multă comoditate, prin convergența cu dispozitivele mobile

Monitorul premiul Samsung Seria 9 beneficiază de tehnologia Mobile High Definition Link (MHL). Prin intermediul acestei tehnologii, la monitor pot fi conectate smartphone-ului sau tablete cu Android compatibile MHL, iar conţinutul acestora poate fi redat direct pe ecranul mult mai mare al Seriei 9, având şi beneficiile unui sistem audio integrat. Utilizatorii pot sta cu ochii pe smartphone-ul lor, pot naviga cu uşurinţă pe Internet şi își pot încarca dispozitivul mobil, toate în acelaşi timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *