LifeStyle

Monica Gabor – Columbeanu e insarcinata

Nunta MonicaiNunta de Hollywood a Monicai Gabor cu Irinel Columbeanu s-a dovenit a fi de telenovela. Monicai i s-a facut rau in biserica, iar la miezxul noptii a recunoscut: este insarcinata. Indragostitii au cheltuit cel putin 250.000 de euro cu spectacolul, de la care televiziunile nationale s-au batut sa transmita imagini.


Costumatia mirilor, spune cotidianul Atac, a fost asigurata de creatorul preferat a lui Irinel Columbeanu si anume Yamamotto, iar rochia Monicai a fost o creatie Aurei Dumitru. Averea lui Columbeanu se ridica la circa 60 de milioane de dolari!
Nunta Monicai Gabor cu Irinel ColumbeanuLibertatea spune ca Monica si Irinel au foarte superstitiosi, au respectat toate traditiile: s-au spovedit cu cateva zile inainte de cununia religioasa, au renuntat la sex in noaptea de dinaintea nuntii, iar mirele nu a vazut rochia miresei pana ieri dimineata.
Jurnalul National a observat ca primarul din Ciolpani i-a spus lui Irinel “domn” in timp ce Monicai i s-a adresat cu “cetateana”.