Vedete

Monica Columbeanu, urmarita de paparazzi de la revista Black Jack

Revista BlackJack <news@revista-blackjack.ro>  trimite un mic SPAM legat de un super-articol cu Monica Columbeanu:
Afla din Revista Black Jack unde a fost Monica Columbeanu singura cu soferul. http://www.revista-blackjack….

In ultima perioada familia Columbeanu a fost zguduita de mai multe scandaluri. Sotia cea tanara si nesinistita a miliardarului a tinut prima pagina a ziarelor din cauza escapadelor sale in cluburile de noapte. Se pare ca s-a sarutat cu o femeie si a stat pana dimineata cu fostul prieten al Annei Lesko. Aceste lucruri nu par sa ii fi picat bine lui Iri. De ochii lumii Moni incearca sa pozeze intr-o mama buna si iubitoare. Cu toate acestea imaginea generala arata ca il neglijaza pe Irinel.

Paparazzi Black Jack au urmarit-o pe Monica in vreme ce se indrepta spre o clinica de lux unde a zabovit vreme de aproape doua ore. La respectivul stabiliment, Monica a avut posibilitatea sa aplice cele mai recente metode de infrumusetare. Ea nu a reusit sa parcheze masina din prima (desi are sofer Moni conduce singura limuzina) asa ca soferul a facut manevrele necesare pentru ca imensul autovehicul sa intre pe trotuar pentru a nu bloca traseul autobuzelor.
Soferul, personaj principal la randul sau in aceasta poveste, a asteptat afara, cumintel pentru ca Moni sa se aranjeze. El s-a plimbat in jurul masinii si a fumat vreme indelungata. La iesire el a privit patrunzator la o femeie care a abordat-o pe stapana sa. Se pare ca baiatul are si atributiuni de bodyguard si era probabil ingrijorat ca doamna cu pricina ar putea sa atenteze la viata doamnei Columbeanu.

Monica Columbeanu

Cei doi au plecat spre Piata Victoriei. Din nou Monica s-a asezat la volan pentru a-si plimba soferul prin oras. Ei au parcat in fata blocului construit si acaparat de Irinel in urma unor dispute complicate la finele anilor 90. Acolo, sotul Monicai detine un birou. Tot acolo, conform propriilor declaratii, manechinul are un apartament.
Spre deosebire de oprirea de la salonul de infrumusetare soferul nu a mai asteptat la masina. El i-a dat Monicai geanta si a intrat impreuna cu fata in bloc. Desi la momentul respectiv Irinel Columbeanu isi astepta sotia la restaurantul Picolo Mondo, soferul si Monica nu pareau deloc grabiti.

Poze in revista Black Jack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *