Vedete

Monica Columbeanu alege cele mai frumoase femei din Romania

Monica Columbeanu si trupa Ro-Mania incearca sa le gaseasca pe cele mai frumoase 10 romance.

In cei 13 ani de activitate, Razvan, Ionut si Catalin au batut lumea in lung si in lat si si-au dat seama ca puteau recunoaste romancele peste tot, fara prea mari probleme, conationalele lor fiind cele mai frumoase femei.

Monica Columbeanu si Ro-Mania“Cand mergeam in afara tarii deja reuseam sa recunoastem o romanca dintr-o mie! Am simtit nevoia sa subliniem acest lucru si ne-am gandit sa le dedicam o melodie fetelor si femeilor din Romania, pe care s-o numim Cele mai frumoase. Evident, in videoclipul pe care-l vom realiza, vrem sa apara cele mai frumoase romance”, spun baietii de la Ro-Mania.

Asa a demarat campania “Cele mai frumoase”, prin care baietii incearca sa le gaseasca pe cele mai frumoase 10 romance.

In acest demers, cei trei baieti au apelat la ajutorul Monicai Columbeanu, despre care spun ca reprezinta etalonul de frumusete romaneasca. Monica a acceptat sa participe la aceasta campanie fara a avea pretentii materiale.

Ea a realizat un pictorial in care a purtat o ie sexy. “Imi plac iile foarte mult. Le consider chiar foarte trendy. Asortate cu accesoriile potrivite, pot fi adevarate piese de rezistenta. Eu promovez, de fiecare data cand am ocazia, tot ce tine de moda romaneasca. Particip de fiecare data la Gala Universitatii de arta si design din Cluj si cred ca avem intr-adevar in Romania valori care trebuie scoase la lumina”, spune Monica Columbeanu
Foto Credit: Robert David

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *