Concursuri, MUZICA

Monica Anghel si George Zafiu – in juriul de la Eurovision

Monica Anghel, care da de luni pana vineri, “Desteptarea” alaturi de Bogdan Miu la Europa FM, dar si colegul ei, George Zafiu, de la “Europa Express” fac parte anul acesta din juriul pentru Eurovision

Monica, una dintre cele mai bune voci din Romania, va evalua concurentii in cele doua semifinale, respectiv pe 27 si 29 ianuarie, iar George Zafiu va fi in juriu in finala de sambata, 31 ianuarie, cand se va desemna castigatorul selectiei nationale Eurovision 2009.
Despre prezenta ei la Eurovision, Monica a declarat: “Nu am auzit piesele pana acum, pentru ca vreau sa le aud cantate live, nu play-back. Cred ca va fi o editie foarte interesanta, pentru ca participa compozitori foarte tineri si sunt foarte curioasa ce piese au scos”.

“E al doilea an consecutiv cand particip la finala Eurovision. Anul trecut am mers pe mana lui Biondo si nu m-am inselat. In Romania, la Europa FM, “Shine” a fost cea mai difuzata piesa din 2008. Cateodata nationalismul exagerat dauneaza grav industriei muzicale. Sper ca reprezentantii Romaniei de anul acesta sa faca mai mult decat un simplu act de prezenta in finala de la Moscova”, a declarat dj-ul Europa FM, George Zafiu.

http://www.europafm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *