Vedete

Mondenii, stiri despre vedete la Prima TV

Ati auzit de emo, semenii nostrii care sunt mereu deprimati si plang din orice? Daca nu ati auzit, “Mondenii” va arata cum decurge o dimineata din viata unei familii emo. In plus, veti vedea care este cea mai noua gaselnita a Nikitei, cum l-a mai agresat Naomi pe Iantu, de ce a apelat Andreea Marin la regina magiei albe, Maria Campina, ce mai e nou in viata familiei Columbeanu, ce subiecte interesante mai abordeaza Simona Senzual si Casuneanu la cafele in Dorobanti si la ce vedeta internationala merg in vizita surorile Indiggo.

Nu vor lipsi nici show-uril mondene. La “Etapa Sportiva” Ramona Badescu ii are invitati pe Adrian Mutu si Rica Raducanu, in studioul lui Diaconescu, Andronaghe, Angela Pop si dom’ Petrica discuta un subiect de interes national… clismele, iar la “Trei pentru Romania” Stelian Tanase, Mircea Dinescu si Cristian Tudor Popescu dezbat un episod din serialul “Elodia”.
Asadar, daca vreti sa va puneti la curent cu actualitatea mondena, urmariti “Mondenii”, marti, 23 septembrie, de la ora 21:00, numai la Prima TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *