LifeStyle

Mondenii revin la Prima TV

Desi vor reveni pe micile ecrane din 4 martie, “Mondenii” au inceput deja filmarile pentru cel de-al patrulea sezon.

Ca si pana acum, emisiunea va avea o poveste principala, impartita in mai multe secvente, dar care vor fi intercalate cu sketchuri scurte, de sine statatoare si cu rubrice fixe care cuprind parodii la emisiuni tv.

Becali, Banel, Mircea Solcanu, Andreea Esca, Simona Senzual si Diana Munteanu vor ramane personaje permanente. Imparatul Iulian, regele Cioaba si vrajitoarea Maria Campina vor avea si ei cate ceva de “impartit” in fiecare episod.

Lazarus isi va muta anchetele de la OTV in sala de judecata, unde va da verdicte ca un adevarat judecator. Aventurile familiei Prigoana vor continua si in acest sezon, insa cu un nou membru, in persoana tatalui Adrianei Bahmuteanu. Nu vor lipsi nici dezbaterile lui Gadea, Cristoiu si Valerian Stan. Teleshoping-ul va deveni rubrica permanenta, in care veti putea vedea cele mai ciudate si amuzante inventii.

Elena Basescu, Ana Maria Prodan si Catalin Botezatu sunt cateva dintre personajele noi ale acestui sezon. Insa, surprizele nu se opresc aici, pentru ca “Mondenii” vor avea si invitati speciali. Alaturi de Mihai Bendeac, Mirela Zeta, Dragos Stoica si Andreea Gramosteanu veti putea vedea si vedete autohtone, care vor fi puse in postura de a interpreta un personaj.

Asadar, daca vreti sa vedeti cum se vor descurca V.I.P-urile in noile lor roluri si ce alte personaje vor mai fi interpretate de cei patru actori, urmariti “Mondenii”, din 4 martie, in fiecare marti seara, de la ora 21:00, numai la Prima TV.

Sursa: Prima TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *