Vedete

Mondenii revin cu personaje noi

“Mondenii” revin la Prima TV cu peste 10 personaje noi, printre care Radu Mazăre, Dan Bursuc, Nati Meir, Nicolae Guţă, Sorin Oprescu, Daniela Gyorfi, Roxy Manelista, Adrian Minune, Oana ÅŸi Viorel Lis.

În primul episod, difuzat mîine, la Prima TV, Simona Senzual şi Diana Munteanu merg la biserică pentru o discuţie inedită cu preotul. Aici, blondele reinterpretează toate simbolurile bisericeşti, conform codului de Dorobanţi, şi îi cer preotului, ca duminică dimineaţă, să dea muzica mai încet, pentru că le strică somnul de frumuseţe.

“Mondenii” Bursuc ÅŸi Guţă vor să înfiinÅ£eze o universitatea de manele, ÅŸi se duc la “Comisia pentru Acreditarea InstituÅ£iilor de ÃŽnvăţămînt Superior”. PreÅŸedintele comisiei este chiar Ecaterina Andronescu, care nu se lasă convinsă de cei doi, pînă cînd aceÅŸtia nu aduc “bugetul învăţămîntului”. ÃŽn primul episod din acest sezon, telespectatorii vor mai urmări în cadrul emisiunii, cum se descurcă EBA, Vadim ÅŸi Becali în Parlamentul European, cum primeÅŸte Dani vizita neanunÅ£ată a Mihaelei Rădulescu, ce bancuri a mai pregătit MoÅŸul Doroftei, cu cine o înÅŸeală Bănică Jr. pe Andreea Marin..

Sursa www.evenimentul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *