Vedete

Miss Venezuela este noua Miss Univers

Miss Venezuela a fost incoronata Miss Univers, luni, 14 iulie, in cadrul celei de-a 57-a editii a concursului de frumusete, care s-a desfasurat in Vietnam. Dayana Mendoza a primit coroana de la predecesoarea sa, Riyo Mori, reprezentanta Japonei.

Noua Miss Univers, in varsta de 22 de ani, le-a povestit reporterlor ca a fost rapita in tara ei natala, marturisind ca aceasta experienta a invatat-o sa-si pastreze calmul in conditii de stres.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre Miss SUA, care s-a impiedicat in trena rochei de seara si a cazut tocmai cand intra in scena, repetand greseala comisa de reprezentanta Statelor Unite de la editia de anul trecut a Miss Univers.

Nefericitul incident a avut loc imediat dupa ce juriul anuntase cele 10 finaliste, din totalul de 80, inscrire in competitie: Miss SUA, Miss Kosovo, Miss Australia, Miss Spania, Miss Mexic, Miss Columbia, Miss Republica Dominicana, Miss Rusia, Miss Italia si Miss Venezuela.

Participantele la editia din acest an a concursului Miss Univers au impartasit publicului din experientele lor, care mai de care mai neobisnuite: Miss Albania a fost jucatoare profesionista de basket, Miss Argentina a avut experiente paranormale, Miss Antigua este fascinata de serpi, in timp ce Miss Angola a fost implicata intr-un accident de avion.

Cea mai scunda participanta la editia cu numarul 57 a Miss Univers a fost Miss El Salvador, in timp ce cele mai inalte participante au fost Miss Jamaica, Miss Mexic si Miss Peru.

Primele 5 clasate la Miss Univers:

1. Miss Venezuela

2. Miss Columbia

3. Miss Republica Dominicana

4. Miss Mexic

5. Miss Rusia

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *