LifeStyle

Miss Universe 2008 a primit un costum popular romanesc

Miss Universe 2008 – Dayana Mendoza – se afla in Romania in aceste zile, frumoasa din Venezuela urmand sa se afle in juriul concursului Miss Universe Romania 2009, eveniment care a avut loc pe  27 iunie si care a fost transmis in direct la TVR 1 de la ora 21.10.

Vineri, 26 iunie, in jurul pranzului, Dayana Mendoza s-a aflat fata in fata cu presa din Romania, alaturi de ea fiind si Mike Costache – organizatorul acestui concurs.

A purtat tiara originala
Cu ocazia vizitei sale in Romania, Miss Universe 2008 a primit un costum popular romanesc. In timpul conferintei de presa, ea a spus ca intelege bine limba romana, ca i-au placut fetele inscrise in concurs, adaugand insa ca si baietii din Romania au potential.

Romania este cea de-a treia tara pe care o viziteaza Dayana Mendoza pentru a juriza concursurile nationale Miss Universe.

“Anul care a trecut a fost minunat. Am calatorit tot timpul. Aceasta vizita in Romania este cel maib un mod de a-mi incheia misiunea de Miss Universe. Sper sa revin aici, insa pentru relaxare. Dupa ce voi preda coroana, voi plange la inceput, dupa care vreau sa dorm circa 3 luni”, a spus Dayana Mendoza la conferinta de presa de la TVR.

La conferinta, Miss Universe 2008 a purtat pe cap tiara originala a concursului international Miss Universe, care este estimata la 250.000 de dolari.

Ca sfat pentru posibilele candidate la titlul de Miss Universe, Dayana a spus ca trebuie sa “iei in serios acest concurs. Este o sarcina grea, deoarece trebuie sa raspunzi la intrebari si sa fii frumoasa in acelasi timp sau sa nu lasi sa se vada faptul ca esti nervoasa. Eu reprezint Venezuela in toata lumea”.

Romania – revenire dupa 11 ani
Editia de sambata, 27 iunie, este prima organizata in Romania in ultimii 11 ani. Anul acesta s-au inscris 807 fete, doar 23 ramanand in finala.

Premiile editiei nationale valoreaza 100.000 de euro, bugetul organizarii ridicandu-se la circa 500.000 de euro.

Mike Costache – detinatorul pentru Romania al licentei Miss Universe, a declarat ca intentioneaza sa aduca in Romania finala internationala.

“Miss Universe este un spectacol de televiziune transmis in 170 de tari, cu circa 1 miliard de telespectatori. Poate fi un produs important de turism”, a spus Mike Costache.

(A.V.) www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *