LifeStyle

Miss Travesty Romania 2008

Be An Angel Romania, organizatia clujeana care militeaza pentru drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transexuali), va organiza cea de-a patra editia a concursului national Miss Travesty Romania pe data de 10 mai.
In prestigioasa competitie se poate inscrie oricine, pana pe 3 mai, orele 22.00 cand se va trage la sorti ordinea de intrare in scena. Bineinteles, pentru ca este un concurs de “miss” exista si reguli: pot participa doar barbati care se vor travesti in femei.

“Acest concurs este un concurs exclusiv de travesti si nicidecum de transsexuali. Aceasta masura nu poate fi considerata discriminanta prin insasi natura concursului, de travesti. Ne dorim ca barbatii curajosi, indiferent de orientarea lor sexuala, din toata tara sa participe la acest concurs, mai altfel, dar plin de culoare. Pentru cei care fac spectacol, travestiul nu este un mod de viata ci doar o masca pentru cateva minute”, explica Lucian Dunareanu, directorul executiv al organizatiei, organizatorul evenimentului.

Anul acesta competitorii vor fi supusi la doua probe: una de parodiere a unei artiste celebre si alta de imitatie. Numerele pot fi complexe si pot contine text, muzica, dans, colaje dar nu pot depasi 5 minute. Ca si anul trecut pe scena vor fi admisi maxim sase persoane, cu concurent cu tot iar inscrierile se pot face pana pe 3 mai pe site-ul oficial al concursului.

Pentru mai multe informatii:
Lucian Dunareanu – tel. 0749-415503
Telefon: 0749-415503
Email:
Adresa web: http://www.miss.beanangel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *