MUZICA

Mircea Baniciu – Best of vol 1 "Esarfa", disponibil online

Mircea BaniciuNoul album Mircea BaniciuBest of vol 1 “Esarfa” este disponibil acum pentru comenzi online (cd audio sau produs digital). Albumul contine 14 piese, in special balade, compuse in cea mai mare parte de Mircea Baniciu, care a spus ca despre ele ca “pisele care i s-au lipit de suflet”. De la piese mai vechi care au aparut pe albume vinil ale anilor ’80, pana la noutati pe care le veti auzi prima oara in interpretarea lui Mircea Baniciu, acest prim volum al albumului Best of aduce cateva dintre cele mai frumoase versuri din muzica romaneasca. Contine piese precum “Esarfa in dar”, “Scrisoare de bun ramas”, “La-nceput de drum”, “Cantecul ceasornicarului”, “Frunza”, “Himera”, “Intelegere”, “Merg mai departe”.

click aici pentru detalii despre noul album!

Piesa “Merg mai departe” considerata autobiografica de Mircea Baniciu este pusa la dispozitia fanilor gratuit in format digital. Pentru a o transfera pe calculatorul personal imediat – click aici!

Albumul a ajuns pe rafturile magazinelor de specialitate din intreaga tara, dar poate fi comandat si pe Internet de pe site-ul oficial al artistului, in format fizic sau digital!

COMANDA ONLINE – CD AUDIO (produs fizic)
doar pentru Romania – plata online prin card (epayment), livrare prin curier rapid
atentie! poti primi discul cu autograf din partea artistului – dupa ce realizezi comanda online, da un reply la aceasta adresa si spefica pentru cine vrei autograful!
click aici pentru comanda online

COMANDA ONLINE – ARHIVA DIGITALA (fisiere mp3 si wav) pentru strainatate si Romania – pentru online prin card, livrarea IMEDIATA prin e-mail
click aici pentru comanda online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *