Vedete

Mircea Badea s-a ales cu un NUP

Ironic sau nu, Mircea Badea s-a trezit acasa cu un plic pe care scria “Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”, adica cea mai comentata institutie gratie scandalului iscat in jurul arestarii lui Gigi Becali.

Istoria cu plicul primit in seara de 6 aprilie l-a bagat in fibrilatii pe Mircea Badea , asa cum recunoaste pe blogul sau. “Halt! Naspa! Tocmai in contextul asta? Gigi, hai ca vin. Scoate tablele, zarurile si fa-ti incalzirea. Am deschis cu miscari febrile plicul, tragand cu ochiul catre usa de la baie, sa nu sara de acolo mascatii pe mine”, scrie vedeta Antenei 3 peblog. 

Din fericire pentru el, Mircea Badea a aflat ca s-a ales doar cu un NUP (neinceperea urmaririi penale). 

Aceasta decizie este legata de incidentul produs pe 15 ianuarie 2008 cand Mircea Badeas-a ales cu masina sifonata in urma unui conflict cu paparazzi. 

Dupa incident, una dintre persoane a depus o plangere penala impotriva lui Mircea prin care il acuza pe acesta de calomnie, insulta si amenintari. 

La finalul comentariului sau de pe blog, Mircea Badea se arata dezgustat de toata situatia si spune ca nu ii va face nimic celui care i-a facut plangere penala, desi…

 

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *