Vedete

Mircea Badea nu pleaca de la Antena / In Gura Presei

Scrie Gandul de maine: „M-aş cam căra. Vine luna august şi plec în concediu. Dacă mă ajută şi pe mine conjunctura, capul şi eventuale «ferestre de oportunitate», nu mă mai întorc la aceeaşi emisiune”. Nu sunt vorbele Mihaelei Rădulescu, nici ale lui Mircea Radu, ci ale unui (aşa cum nu se dă în vânt să fie numit) „coleg de trust”.

Pe blogul personal, Mircea Badea îşi făcea cunoscute ieri intenţiile de a pleca în vacanţă, solicitând de la cei care-i accesează pagina niscaiva propuneri cu privire la următoarea destinaţie. Ceea ce nu-i pot oferi internauţii este o sugestie privind următoarea destinaţie profesională, pe care, după cum rezultă din citatul de mai sus, şi-ar cam dori-o.

Update@23:11 – Mircea Badea a declarat la emisiunea In Gura Presei ca nu pleaca de la Antena 3 / Antena 1 si nici nu renunta la emisiune.

Antenele sunt, la ora actuală, în plină febră reformatoare. Plănuiesc o întinerire a publicului şi, totodată, renunţarea la emisiunile costisitoare. De aceea va dispărea din grilă longevivul show „Din dragoste“ şi, pentru acelaşi motiv, sfârşitul „Duminicii în familie” nu-i întristează peste măsură pe mai-marii trustului.

Totuşi, chiar dacă se pune la cale o „revoluţie”, începând din toamnă, show-ul „În gura presei”, al cărui titular este Badea, n-are prea multe motive să zboare din dispozitiv. Nu e nici o emisiune scumpă (mai mari decât cheltuielile de producţie sunt, probabil, amenzile primite de la CNA), se bucură de trecere şi la publicul tânăr, plus că bate constant la audienţe ceea ce se difuzează, în acelaşi interval orar, la postul concurent, Realitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *