Vedete

Mircea Badea: No Roads, Just Romania – slogan pentru turismul romanesc

Mircea Badea propune un nou slogan pentru promovarea turismului romanesc – “No Roads, Just Romania”, dupa ce colegul sau Victor Ciutacu a descoperit ca actualul slogan “Romania – Land of Choice” este usor “folosit” si de croati. 

In emisiunea “In gura Presei” de marti, 21 aprilie, Mircea Badea a spus ca sloganul sau – “No Roads, Just Romania” – este perfect pentru promovarea turismului romanesc.
 
“Eu sustin in continuare sloganul meu. Eu as vrea ca sloganul sa fie No Roads, Just Romania!”, adica sa promovezi asa o chestie primara, bazala, o chestie inca nealterata de civilizatie. Adica, prieteni, Romania e jungla si o iei prin lanul de rapita. Nu e nicio minciuna, nu il pacalesti! Dimpotriva, ii stimulezi glanda aventuriera”, a spus Mircea Badea. 

Dupa ce s-a referit la insemnarile colegului Ciutacu, referitoare la actualul slogan, Mircea a spus: “Iti spun eu, asta nu e dat pentru ceilalti au Roads!” In timpul argumentatiei sale,Mircea Badea a comparat Romania cu o “femeie neepilata, d-aia care promoveaza naturalismul, aia cu blana pe ea beton. Am inteles ca e un curent acum pe planeta. Vreau una cum trebuie: care nu a facut dus de doua saptamani, care are blana pe ea, deci da, Romania!”

 

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *