Vedete

Mircea Badea, cu masina sifonata de paparazzii

In emisiunea “In gura presei” de ieri seara (15 ianuarie), Mircea Badea a povestit aventura prin care a trecut luni seara impreuna cu Mihai Gadea. Potrivit spuselor lui Mircea Badea, dupa emisiunea de luni, el a primit un telefon de la Mihai Gadea care i-a spus ca il urmareste o masina de culoare alba.

In acel moment, conform spuselor lui Badea, Mihai Gadea se afla in zona pietei Alba Iulia din Capitala. Initial, prezentatorul emisiunii “In gura presei” l-a sfatuit pe Mihai Gadea sa retina numarul masinii urmaritorilor.

Cand a auzit insa ca acestea nu se vad, Mircea Badea si Mihai Gadea au planuit un flagrant care s-a si consumat de altfel la intrarea in complexul Romexpo.

In momentul in care masina paparazzilor, ca despre paparazzii a fost vorba, a fost blocata de masina lui Mircea Badea si “pozarii” l-au vazut pe moderatorul emisiunii “In gura presei” pozandu-i in voie, acestia au incercat sa fuga.

Numai ca, in momentul in care au dat cu spatele, s-au oprit fix in portiera din dreapta (spate) a masinii vedetei Antenei 3. Pana la urma, la fata locului au sosit sase echipaje de politie si o alta masina, probabil din tabara paparazzilor.

De altfel, soferul acestei masini a fost extrem de nervos, incercand chiar sa-l intimideze, de la volan, pe Mircea Badea, fapt filmat de echipele aflate la fata locului.

Imaginile au fost difuzate in emisiunea de ieri seara de la Antena 3. Conflictul s-a stins peste “multe” ore la politie…

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *