FILME

Minunata lume Disney – 3 filme magice la Prima Tv in decembrie

Prima TV v-a pregatit pentru luna decembrie trei filme de poveste marca Disney: “101 Dalmatieni”, “In cautarea lui Nemo” si “Cronicile din Narnia”.
Rememorati povestea plina de umor a catelusilor dalmatieni amenintati de malefica Cruela de Vil, care declanseaza o aventura teribila cand rapeste toti puii din oras, sambata, 6 decembrie, de la ora 16:00, la Prima TV.

Porniti “In cautarea lui Nemo” (“Finding Nemo”) pe 20 decembrie, intr-o calatorie amuzanta si plina de aventuri impreuna cu cei doi pestisori, Marlin si fiul sau Nemo, care vor fi separati la Marea Bariera de Corali.

Urmariti in premiera in Romania, una dintre cele mai indragite aventuri fantastice ale secolului XX, “Cronicile din Narnia” o poveste fara varsta, a celor patru mici aventurieri, care se joaca “de-a v-ati ascunselea” in casa de la tara a unui batran profesor.

Sambata 27 decembrie, patrundeti in tinutul Narnia – un regat de basm, in care animalele padurii vorbesc, iar pe dealuri colinda fapturi mitologice.

Retraiti aventuri de poveste si intrati in “Minunata lume Disney”, in luna decembrie, numai la Prima TV!

Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai detine in Romania postul de televiziune Kiss TV, precum si radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *