Concerte

Miki in formula de concert cu Band

O stim cu totii ca fiind o voce de exceptie, o femeie frumoasa si carismatica. De la proiectul K-pital, Miki s-a reinventat continuu, a cautat sa ofere publicului toata caldura sa sufleteasca, energia si pofta de viata.

K-pital a fost cea mai iubita trupa techno din Romania, bucurandu-se de un mare succes. Vocea lui Miki a fost insa pusa in valoare cu proiectele solo ce au urmat – pop dance si latino. Acum, este timpul pentru o noua etapa si – de ce nu? – pentru o sinteza. Toate hiturile ei sunt stranse laolalta intr-un proiect 100% live. Miki va performa impreuna cu trupa Cross.

Debutul acestei noi formule de concert are loc vineri, 18 iulie, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului. Miki a pregatit un playlist complex – de la “Vibratii”, “Undeva”, “Nu poti sa stai deoparte”, “Doar noi”, “Mi-e S.T. de tine” “Labirintul inimii”, “Mai stai”, “De-ar fi sa vii”, pana la coveruri dupa Shakira, Thalia sau Ricky Martin. Concertul a fost gandit astfel incat sa fie un spectacol in toata puterea cuvantului. Despre ce este vorba? Veti afla vineri, cand Miki va asteapta la Cafeneaua Actorilor, in Parcul Tineretului, incepand cu ora 21.

www.StarManagement.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *