Concerte

Mii de fani au venit la concertele Voltaj

Timp de aproape o luna, Voltaj a spus “Povestea oricui” intr-un super-turneu sustinut de ProFM : Caravana KFC. Impreuna cu Claudiu Sara si DJ Ivan de la ProFM, baietii de la Voltaj le-au adus live fanilor din tara cele mai tari hit-uri, chiar la ei in oras.

In perioada 1 – 18 iulie, incarcati de beat-uri si pusi pe distractie maxima, ei au pornit prin tara si au sustinut show-uri in prezenta a mii de spectatori extaziati. Astfel, locuitorii din 9 orase (Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj, Ramnicu Valcea, Pitesti, Iasi, Bacau, Constanta) s-au bucurat de intalnirea cu muzica lor preferata si s-au dezlantuit in mega-petreceri.

La fiecare locatie, dupa intalnirea cu fanii si avalansa de autografe, Voltaj a sustinut cate un concert in aer liber, asa ca la fiecare spectacol s-au strans mii de iubitori ai melodiilor formatiei. In deschiderea show-urilor, MC Claudiu Sara si DJ Ivan de la ProFM au fost responsabili cu atmosfera si, echipati cu platane si hit-uri tari, au antrenat publicul pentru petrecere.

Intorsi la Bucuresti dupa seria de concerte din Caravana KFC, echipa ProFM si trupa Voltaj se simt “ca la 20 de ani” si abia asteapta noi intalniri cu fanii, la fel de pline de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *