Vedete

Mihai Traistariu isi deschide compania de taximetre

Cantaretul Mihai Traistariu continua sa-si extinda afacerile.

Astfel, pe langa salonul de infrumusetare deschis anul trecut in Bucuresti, un supermarket si un magazin de birotica, de care se ocupa fratele sau, din 1 iunie, Mihai intra si in domeniul taximetriei.

Mihai Taxi va fi o companie care va activa pentru inceput in Constanta, pana in 2009 urmand sa intre si in Bucuresti.

Mai mult, in cativa ani, cantaretul isi doreste ca afacerea sa sa se extinda in toate orasele din tara.

Pana in prezent, Mihai Traistariu a investit circa 300.000 de euro. “Voi cauta sa vin intotdeauna in sprijinul clientilor.

De altfel, deviza noastra va fi: ieftin si rapid! Ce-si doreste cel mai mult un cetatean care alege sa mearga cu taxiul?

Sa-l coste cat mai putin si sa ajunga repede si eficient la locul dorit! Am dat sfoara in tara si, pana acum, sunt 76 de masini care vor sa lucreze la Mihai Taxi si 104 soferi.

Telefonul zbarnaie de dimineata pana seara . Sunt soferi si de la alte companii de taxi care si-au exprimat dorinta de a pleca de acolo si de a veni sa lucreze la Mihai Taxi .

Sunt mai mult decat fericit”, spune cantaretul. Pe langa aceasta afacere, Mihai urmeaza sa-si mai deschida o spalatorie auto si un cabinet de kinetoterapie, de care se va ocupa iubita sa Ioana.

Revenind la compania de taximetre, lansarea va avea loc pe 7 iunie, printr-un concert organizat in Mamaia pe platoul de la Radio Vacanta.

(A.V.)  www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *