Vedete

Mihai Bendeac: plecarea e motivata de controlul subiectelor impus de Prima TV

“Nu sunt un mercenar! N-am fost niciodata! Am avut ocazia sa plec la alte posturi de televiziune, pe sume mult mai mari de bani, de nenumarate ori in cei trei ani de zile petrecuti la Mondenii. Dar am considerat ca acest proiect este mult prea important ca sa renunt asa usor Asa cum s-a zvonit in ultimele saptamani, am hotarat sa intrerup colaborarea cu Prima TV si sa semnez un contract cu postul Antena 1”, scrie Mihai Bendeac pe blogul sau.

El a precizat ca motivul pentru care paraseste Prima TV este acela ca nu mai avea control asupra emisiunii “Mondenii Show”. “Fara ca cineva din interiorul trupei sau al trustului sa lanseze aceasta idee, s-a impamantenit, in conceptia generala a presei si chiar a publicului, ca eu as fi liderul trupei (…) in principiu, pentru tot ce aparea pe ecran, in ochii privitorilor, eu eram responsabil. Asta nu a fost o problema timp de doi ani si jumatate cat eu am fost cel care a creat sinopsisul (ideile) show-ului si scenariul. Fiindca atunci imi puteam asuma totul. Dar, din clipa in care cineva si-a spus «Nu dom’le! Noi trebuie sa avem control asupra emisiunii!», nu a mai fost in regula”, spune Mihai Bendeac.
El precizeaza ca nu a existat un conflict intre el si colegii din trupa Mondenii – Andreea Gramosteanu, Angel Popescu si Mirela Zeta. “Eu sper si acum ca se vor decide sa ne reunim si in acest nou proiect. Daca nu acum, macar din iarna (…) Relatia mea cu conducerea postului Prima TV a fost, in mare masura, civilizata”, explica Bendeac.
Mihai Bendeac mai spune ca semnarea contractului cu Antena 1 se va face “in direct”. “Independenta editoriala si dreptul meu la libera exprimare sunt foarte clar stipulate contractual”, mai spune Bendeac, precizand ca la show-ul pe care-l va face la Antena 1 va avea triplu rol: realizator, regizor si interpret.

Prima TV transmite, printr-un comunicat de presa, ca Mihai Bendeac a incalcat prevederile contractului cu SBS Broadcasting Media SRL, care opereaza postul Prima TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *