Vedete

Mihaela Tatu la ANTENA 2 cu "Celebri sau nu"

Mihaela Tatu incepe, din 12 mai, la ANTENA 2, talk-show-ul “Celebri sau nu”.

Transferul la ANTENA 2 al Mihaelei Tatu inseamna, pentru ea, mai mult decat o schimbare a unui loc de munca, reprezinta adoptarea unui nou stil de viata: “ANTENA 2 nu este o intamplare in viata mea, nu-i o halta, ci reprezinta locul in care am hotarat sa arat telespectatorilor cine sunt, cu bune, cu rele.

M-am saturat de compromisuri, de vorbe mestesugite si zambete false, ANTENA 2 inseamna pentru mine o prima zi.

Iar aceasta emisiune, < Mihaela Tatu >>, este pe sufletul meu”, dezvaluie vedeta.

“Iata ca 2008 este, pentru mine, anul marilor impliniri. Adica, in sfarsit, traiesc momentul in care invitatii nu mai sunt pusi sa faca orice pentru audienta”.

Timp de peste o ora, de luni si pana vineri, in direct,  la “Celebri sau nu, la Mihaela Tatu “, telespectatorii vor descoperi ca personalitatile despre care ziarele scriu de ani de zile au inca multe secrete de spus, ca oameni simpli, ca si noi, ascund secrete de neimaginat.

“Cred ca in toata nebunia secolului nostru am uitat sa mai fim oameni. Asta o sa incercam noi la Mihaela Tatu > sa fim deschisi, calzi,  relaxati, sa-i determinam pe invitati sa vorbeasca fara retineri.

Sa-si deschida sufletul in fata telespectatorilor pentru ca oamenii au nevoie de semenii lor. O sa fim absolut impartiali” spune Mihaela Tatu amfitrioana talk-show-ului.

Sursa: Antena 1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *